FC Botoșani a renunțat la șapte jucători

07 Jun. 2012, 12:18 Liga 2
FC Botoșani** a renunțat la șapte jucători

Conducerea clubului FC Botoșani a decis să renunțe la șapte dintre jucătorii pe care a contat în ediția de campionat 2011 – 2012. În afara lui Marius Matei, primul jucător care și-a exprimat dorința de a pleca, alți șase elevi ai lui Costel Orac nu vor mai evolua din sezonul viitor pentru moldoveni, aceștia fiind Bogdan Ghiceanu, Marian Vintilă, Juninho de Souza, Nicolai Rudac, Daniel Bălan și Josef Lorencz.

„Cu Matei, Ghiceanu și Vintilă am reziliat contractul, lucru pe care îl vom face și cu De Souza, Rudac, Bălan și Lorencz. Fiecare a avut șansa să demonstreze că merită să evolueze aici și în viitor, însă nu a făcut-o. Din informațiile pe care le dețin, până la această oră niciunul din cei șapte nu și-a găsit alt angajament”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele executiv al FC Botoșani pentru site-ul oficial al echipei ce s-a clasat la finalul acestui sezon pe locul 5.

„Am decis să ne despărțim de Marius Matei și Daniel Bălan. A fost dorința lor de a pleca. Daniel Bălan mi-a spus că nu s-a simțit bine la Botoșani și nu a reușit să aibă evoluțiile pe care le aștepta toată lumea. De asemenea, Marius Matei a vrut să plece. Mă aștept să primesc un telefon de la el prin august sau cel târziu prin decembrie”, a spus, pentru Bt online, Valeriu Iftime care a adăugat: „Am mai renunțat la Rudac și De Souza. Ei au contracte mari iar impresarii lor nu acceptă o renegociere a acestor contracte”.

07 Jun. 2012, 12:18 Liga 2
Pe aceeași temă