FC Bihor a semnat cu alți trei jucători și a intrat în cantonament

FC Bihor a semnat cu alți trei jucători** și a intrat în cantonament

După ce a semnat prelungirea contractelor de joc cu Dorin Mihuț și Alexandru Sorian, conducerea clubului FC Bihor s-a înțeles și a semnat deja înțelegeri, valabile pentru un an, și cu portarul Mădălin Smaranda, atacantul Raymond Lukacs și mijlocașul Raul Speroni.

În ceea ce-l privește pe Raul Speroni, acesta este un jucător argentinian, în vârstă de 28 de ani, evoluează pe postul de mijlocaș central și a venit de la Minerul Motru, unde a activat sezonul trecut.

„Urmează să mai purtăm tratative pentru un fundaș central. Nu vom omite însă nici tinerii noștri jucători din Centrul de Copii și Juniori, pe care dorim să-i promovăm”, a declarat președintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeș.

Pe de altă parte, începând de joi, echipa bihoreană a intrat în cantonament, pentru 8 zile, la Hotel Nevis din Oradea, urmând a susține antrenamentele la Stadionul „Iuliu Bodola”.

Lotul de jucători care intră în cantonament este format din 23 de fotbaliști: Mădălin Smaranda, Alin Sălăjan și Călin Fildan – portari; Cosmin Let an, Dorin Mihuț, Claudiu Pascariu, Florin Lazăr, Adam Achim, Lorincz Norbert și Valentin Petricău – fundași; Ciprian Străuț, Mădălin Stancu, Andrei Haș, Iulian Cuc, Alexandru Sorian, Raul Speroni, Dan Negrea, Ionuț Ban, Sergiu Mune și Cristian Cigan – mijlocași; Raymond Lukacs, Zsombor Lukacs și Denis Nichita – atacanți.

În afară de aceștia, ceilalți jucători, mai tineri, care se antrenează cu echipa, vor participa în continuare la programul de pregătire al formației, alături de ceilalți jucători, doar că nu vor fi în cantonament la Hotel Nevis.

„Încercăm să ne pregătim cât mai bine, pentru că suntem conștienți de sezonul foarte, foarte greu care ne așteaptă”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici.

Pregătirea centralizată a „roș-albaștrilor” durează până vineri, 1 august, când FC Bihor va susține și primul joc amical, în compania celor de la Crișul Sântandrei. În ceea ce privește jocurile amicale, între adversare se mai numără Olimpia Satu Mare (cu care se va susține o dublă) și CS Oșorhei. Vor mai fi căutați încă trei adversari, dintre care unul din liga a III-a, unul din liga a IV-a și unul din liga a II-a.

Sursa: eBihoreanul
 

Pe aceeași temă