FC Argeș și-a prezentat achizițiile! Martin, Ciucă și Tăbăcariu vor performanță la Pitești

FC Argeș și-a prezentat în această dimineață, în cadrul unei conferințe de presă, cele trei achiziții realizate în această perioadă precompetițională. Este vorba de fundașul Mădălin Ciucă, fotbalist în vârstă de 35 de ani care are peste 200 de meciuri bifate la Liga 1, mijlocașul Sorin Tăbăcariu, care în prima parte a sezonului a evoluat în primul eșalon, la FC Voluntari, și de atacantul Mădălin Martin, jucător care are peste 80 de meciuri cu Rapid București în Liga 1 și a 2-a.

Cei trei nou-veniți au vorbit despre integrarea în lotul alb-violet, dar și despre meciul de sâmbătă, din deplasare, cu Știința Miroslava, prima partidă oficială din 2018 pentru gruparea din Trivale.

Martin: „M-am integrat foarte bine”

Martin consideră o alegere bună venirea la Pitești. Ultima dată a evoluat la Metaloglobus, tot în Liga 2. Vârful și își dorește ca FC Argeș să înceapă cu dreptul returul: „Venirea mea la Pitești a fost una foarte benefică. M-am integrat foarte bine. Colegii și stafful m-au primit brațele deschise. FC Argeș este un pas înainte pentru mine pentru că am venit de la Metaloglobus. Îmi doresc să joc cât mai mult și să ajut echipa să câștige fiecare meci. La Miroslava ne așteaptă un meci de luptă. Terenul va fi mai mult ca sigur destul de greu. Va fi un joc de angajament în care va trebui să încercăm să câștigăm fiecare duel. Sper să ne întoarcem cu cele trei puncte de acolo pentru că este foarte important să începem bine”.

Tăbăcariu: „Sper să joc cât mai bine”

Sorin Tăbăcariu regretă că nu va putea evolua în confruntarea de sâmbătă, cu Știința Miroslava: „Sunt fericit că am venit la o echipă de tradiție precum FC Argeș. Văd acest pas benefic pentru cariera mea. Am nevoie de cât mai multe meciuri în picioare. Asta este ce mi-a lipsit în ultima jumătate de an. Sper să joc cât mai bine și să mă ridic la nivelul așteptărilor mele și ale celor de aici. Din păcate, nu voi putea juca la Miroslava. Am făcut o leziune musculară. Va fi un meci foarte greu. Terenul, din câte știu eu, este aproape impracticabil. Eu am încredere că putem veni de acolo cu cele trei puncte puse în joc”.

Ciucă: „Să avem încredere în noi”

Ciucă este convins că FC Argeș poate reveni în primul eșalon: „Mă bucur că am ajuns la FC Argeș și că lucrez cu niște oameni care îmi sunt cunoscuți. Sunt profesioniști. Sper să ajut echipa cât pot de mult. Am încercat și anul trecut la UTA și îmi pare nespus de rău de ce s-a întâmplat acolo. Cu siguranță, nu se va întâmpla și aici același lucru. Important este să avem încredere în noi. La jucătorii care sunt aici, cred că ne putem propune mult mai mult decât un loc în primele 6. Important este să formăm o echipă în aceste 3-4 luni, pentru că anul viitor obiectivele vor fi mult mai îndrăznețe. Referitor la partida cu Miroslava, pot spune că va fi un meci greu, pe un teren care practic avantajează adversarulș. Din ce am văzut și în trecut, jocul lor se bazează pe mingi lungi și pe ce-o ieși acolo. Avem o echipă care cu siguranță va reuși să se adapteze la condițiile meteo și la starea terenului. Mergem încrezători și indiferent de starea terenului vrem să câștigăm. În aceleași condiții joacă și ei. Sperăm să venim învingători. Nu ne va fi ușor”.

Sâmbătă, de la ora 11:00, la Uricani, un sat din comuna Miroslava, FC Argeș joacă împotriva Științei. Piteștenii sunt pe locul 7, cu 34 de puncte, în timp ce Știința se află pe locul 14, cu 22 de puncte.

Disputa cu moldovenii este și meciul de debut pentru Emil Săndoi în calitate de principal al echipei FC Argeș.

Articol scris de Marius DUINEA

Pe aceeași temă