FC Argeș s-a despărțit de trei jucători. Primele nume care nu continuă cu piteștenii în noul sezon

Emil Săndoi a decis primii jucători pe care nu se va baza în noul sezon al Ligii 2. La reunirea echipei argeșene, care va avea loc vineri, la stadionul din Trivale, nu se vor prezenta Mădălin Ciucă (35 de ani), Constantin Stoica (25 de ani) și Radu Bârzan (18 ani).

Cu primul s-a reziliat contractul la începutul săptămânii, acesta semnând deja cu un nou club. Experimentatul fundaș a fost prezentat de FC U Craiova 1948, grupare finanțată de Adrian Mititelu și nou-promovată la „masa verde” în Liga 3. După ce în prima parte a sezonului trecut a evoluat în 13 meciuri la UTA, în iarnă, craioveanul a semnat cu FC Argeș, unde a prins doar două meciuri.

Adrian Constantin Stoica (foto text) a semnat cu echipa din Pitești încă ce când juca în Liga 3 și se numea SCM Pitești. De când s-a promovat în Liga 2 a stat mai mult accidentat, în sezonul trecut evoluând în doar 144 de minute în cele 9 meciuri în care a fost trimis pe teren. Ploieșteanului îi expiră contractul cu FC Argeș și nu va fi păstrat.

Cât îl privește pe Radu Bârzan, acesta fusese adus de la CS U Craiova și acum i-a expirat împrumutul. În campionatul trecut a fost utilizat în șase meciuri, timp ce 315 minute.

Alți jucători la care Săndoi va renunța îi va face publici la reunire.

„La prima ședință de pregătire a echipei noastre nu vor mai fi prezenți câțiva fotbaliști din lotul cu care FC Argeș a abordat sezonul trecut. Fundașul Mădălin Ciucă și-a reziliat acum câteva zile contractul cu echipa noastră și a semnat cu FC Universitatea Craiova, formația lui Adrian Mititelu, care recent a promovat în Liga a III-a. Un alt jucător care va absenta de la reunirea lotului alb-violet este atacantul Constantin Stoica, fotbalist căruia i-a expirat înțelegerea pe care o avea cu gruparea din Trivale. Cel de-al treilea fotbalist care în acest sezon are mari șanse de a nu mai îmbrăca tricoul lui FC Argeș este mijlocașul Radu Bîrzan. Fotbalistul de 19 ani a evoluat la Pitești sub formă de împrumut de la CS U Craiova. Cum înțelegerea dintre cele două părți a expirat în această vară, mijlocașul oltean a fost nevoit să se întoarcă la echipa din Bănie. La reunirea lotului piteștean antrenorul Emil Săndoi va anunța și numele jucătorilor la care renunță pentru că nu au dat satisfacției în sezonul trecut, dar și pe cele al fotbaliștilor cu care s-a negociat în această vară pentru întărirea lotului”, a anunțat FC Argeș pe site-ul oficial.

Joi după-amiază, jucătorii de la FC Argeș vor efectua vizita medicală la Policlinica Sportivă Craiova, iar vineri, de la ora 11:00, vor susține primul antrenament sub comanda antrenorului Emil Săndoi.

Pe aceeași temă