FC Argeș s-a despărțit de încă un jucător! Ultimul plecat și-a găsit deja o nouă echipă

Emil Săndoi a decis să renunțe la încă un jucător din lotul echipei FC Argeș. După mijlocașul Sorin Tăbăcariu, ajuns la Aerostar Bacău, și portarul Andrei Ureche, trecut la Academica Clinceni, fundașul Ionuț Mihăescu completează lista plecărilor la formația piteșteană.

În lotul echipei din Pitești din vara lui 2015, Ionuț Mihăescu și-a reziliat acum contractul și a semnat cu CS Afumați, a treia clasată în Seria a 2-a a Ligii 3 unde lider și mare favorită la promovare este Rapid. Fundașul de 21 de ani a fost utilizat doar 27 de minute în două meciuri în prima parte a acestui sezon al Ligii 2, astfel că renunțarea la serviciile sale este una evidentă. În campionatul trecut al Ligii 2 prinsese 467 de minute în șapte jocuri.

„FC Argeș a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului și cu fundașul Ionuț Mihăescu. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a semnat cu CS Afumați, formație care activează în liga a treia. Jucătorul alb-violet a evoluat în prima parte a sezonului pentru FC Argeș în doar două meciuri, bifând 27 de minute. În niciuna dintre acestea, apărătorul nu a fost titular, intrând pe parcursul întâlnirilor. Mihăescu s-a confruntat în prima parte a campionatului cu probleme medicale, fiind accidentat o lungă perioadă de timp. Rezilierea contractului dintre cele două părți s-a făcut pe cale amiabilă. Înțelegerea dintre Ionuț Mihăescu și FC Argeș mai era valabilă până în vara acestui an, însă fundașul a considerat că este mai bine să plece la altă echipă unde are șanse mult mai mari de a juca. În urmă cu trei sezoane, Mihăescu a fost component de bază în garnitura cu care Nicolae Dică a reușit promovarea în Liga a II-a. Clubul FC Argeș îi mulțumește lui Mihăescu pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și îi dorește mult succes în carieră!”, a anunțat FC Argeș pe pagina sa de facebook.

Altfel, FC Argeș dispută miercuri, de la ora 12:00, la Pitești, al doilea amical din acest an, adversar fiindu-i colega de campionat Academica Clinceni. În funcție de condițiile meteo, partida se va disputa pe terenul central al stadionului „Nicolae Dobrin” sau pe terenul 3, care poartă numele lui Constantin Cârstea, fostul mare jucător și antrenor al echipei din Trivale.

Pe aceeași temă