FC Argeș a pierdut amicalul revanță cu Atletic Bradu!

Fotbaliștii de la FC Argeș au suferit prima înfrân­gere în fața celor de la Atletic Bradu în cele trei confruntări directe disputate în perioada de pregătire. Echipa pregă­tită de Iulian Crivac a fost învinsă, vineri după-amiază, cu 2-1 pe terenul sintetic de la Bradu, după ce, în urmă cu două săptă­mâ­ni și jumătate, alb-violeții câștigaseră cu 1-0 tot în arena echi­pei de liga a patra.

Golurile celor de la Bradu au fost marcate de Cârstea și Ro­berto Boboacă, în timp ce reu­șita alb-violeților a fost semnată de Bogdan Vișa. Echipa pre­gă­tită de Cornel Frăsineanu a des­chis scorul în prima repriză, din lovitura de pedeapsă transfor­mată de Cârstea, penaltiul fiind acordat în urma unui fault în careu asupra lui Păvăluță, făcut de un jucător piteștean.

FC Ar­geș a restabilit egalitatea până la pauză, prin Bogdan Vișa, care a trimis în poartă din interiorul ca­reului, în urma unei nesin­cro­ni­zări a celor de la Bradu. Scorul fi­nal a fost stabilit de Roberto Bo­boacă, după pauză. Deși echipa lui a pierdut a doua oară în fața celor de la Atletic Bradu, adminis­tratorul delegat al celor de la FC Argeș nu este în­­grijorat: „A fost un joc de antre­nament cu în­căr­c­­­ătură, pentru că noi ve­nim după cantona­ment. Am verificat noii jucători,  printre care și mai mulți juniori născuți în 1996. Nu ne-a inte­resat scorul în acest meci. De săptămâna viitoare vom în­ce­pe partidele cu echipele de li­ga secundă și acolo vom vedea cum vom sta”, a spus Cătălin Bar­bu.

Atletic Bradu, prima repriză: Olteanu – Diță, Velianu, Căldăraru, An­tonio – Alin Păun, Fră­sineanu, Sorin Popa, Pătrănoiu – Păvăluță, Cîrstea. În re­priza a II-a au evoluat și ceilalți jucători din lot.   Antrenor: Cornel Frăsineanu.  
FC Argeș, prima repriză: Croitoru – Mirescu, Vișa, Negoiță, Briceag -Ma­nole, Cîrstoiu, Mihai Stancu, Alin Popa (min. 3 Dulcea), Enuță, Ivănică. În repriza secundă au mai evoluat Vreme, Popa, Drăgan, Moise, Panțoiu, Po­pes­cu, Răuță, Piscanu, Doman, Marius Ion și Pîslaru.   Antrenor: Iulian Crivac
 
Mirescu, verificat de Crivac

Antrenorul Iulian Crivac l-a testat, vineri, la Bradu și pe Claudiu Mirescu, fotbalist care în turul campionatului a evoluat la CS Severin. În prima repriză, tehnicianul pi­teș­­tean l-a folosit ca fun­daș dreapta, iar în cea de-a doua l-a trecut pe partea stîngă. Oficialii arge­șeni îl vor urmări pe Mirescu și la me­ciurile viitoare, trebuind ca apoi să tragă o concluzie în privința lui.

Sursa: Curierul Zilei

Foto: sportarges.ro

Pe aceeași temă