Fâșie a semnat cu FC Olt: „Și cei de la Slatina s-au mirat cum am rezistat șase ani la Berceni”

Fâșie a semnat cu FC Olt:**

FC Olt a adus un fundaș central golgheter după ce mijlocașul ofensiv Alexandru Leucuța a ajuns la un acord cu FC Olt, oficialii grupării slătinene au mai perfectat o nouă înțelegere.

Descoperiți după plecarea fundașilor centrali Raul Marincău și Cosmin Crușoveanu, oficialii de la FC Olt Slatina trebuie să rezolve problema din compartimentul defensiv. Primul sosit pentru a suplini plecarea celor doi este Ionuț Fâșie, un fundaș central născut la 16 iulie 1985, golgheterul echipei din eșalonul secund ACS Berceni în sezonul 2013-2014, având 12 goluri marcate.

După șase ani petrecuți la ACS Berceni, Ionuț Fâșie a simțit nevoia să facă o schimbare. Jucătorul s-a arătat încântat că a ajuns la un acord cu clubul de pe malurile Oltului.

„Sunt bucuros că am ajuns la un acord cu cei de la FC Olt, după câteva săptămâni de negocieri. Eu consider că este un pas înainte pentru mine. Am discutat și despre obiectiv, ne propunem să ne clasăm în primele trei locuri, parcursul din acest an trebuie să fie peste cel din sezonul anterior. Mă voi prezenta la reunirea lotului de pe 7 iulie. Aveam nevoie de o schimbare și mă bucur că am ajuns la Slatina”, a spus Fâșie.

Acesta a vorbit despre obiectivele sale personale de la FC Olt Slatina. „Și oamenii din conducerea de la FC Olt s-au mirat cum am rezistat șase ani la Berceni, dar este vorba de seriozitate. Acesta a fost și motivul alegerii lor. Eu sunt foarte mulțumit de parcursul din acest sezon de la Berceni, când am reușit să marchez 12 goluri, am fost golgheterul echipei în această ediție de campionat. Eu îmi doresc să am un sezon la fel de bun, să marchez cel puțin jumătate din golurile pe care le-am reușit la Berceni. Este prima dată când plec din București și îmi doresc să fac o treabă bună la Slatina”, a adăugat Fâșie.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă