Farul a renunțat la alți cinci jucători. Lotul va avea 23 de jucători

Meciul amical cu Dunărea Călărași, pe care FC Farul l-a încheiat la egalitate, 0-0, la Constanța, a reprezentat pentru antrenorul Marian Pană un nou prilej de a-și face o părere asupra jucătorilor de care dispune. După partidă, trei fotbaliști din vechiul lot, portarul Puia, stoperul Ghinea și mijlocașul Ionuț Florea, au fost anunțați că s-a renunțat la ei. De asemenea, doi dintre jucătorii aflați în probe, Boldea și Marius Ion, nu vor fi opriți.

„În cazul lui Ion, e vorba de faptul că nu se poate reface medical 100% în timp util”, a declarat președintele Farului, Auraș Brașoveanu. Acesta a explicat și situația fundașului Florin Buzea, care este în continuare la club (jucând și în amicalul cu Dunărea Călărași), deși conducătorii Farului au anunțat, în urmă cu două săptămâni, că nu se mai contează pe el. „Buzea are o clauză în contract care poate fi activată sau nu. Din punctul meu de vedere, nu e activă. Dacă nu ne vom înțelege, vom apela la serviciul juridic al clubului”, a arătat Brașoveanu.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA AMICALUL CU DUNĂ‚REA CĂ‚LĂ‚RAȘI

Lotul va avea 23 de fotbaliști

În această săptămână, miercuri sau joi, Farul va pleca într-un cantonament la Predeal, care se va întinde până la finalul săptămânii viitoare, vineri sau sâmbătă. „Am amânat puțin data plecării, pentru a putea definitiva lotul pentru noul sezon, cu care vom pleca la munte și care va fi format din 23 de jucători. Încercăm să mai aducem și un atacant cu profil de careu, de gura porții, întrucât ce avem în acest moment pe acest post nu ne mulțumește. Nu știu dacă vom disputa meciuri amicale la Predeal. Ne axăm pe încărcarea fizică, pentru că suntem puțin în urmă la acest capitol”, a mai spus președintele Farului.
După revenirea de la munte, echipa constănțeană va mai disputa câte un amical cu Săgeata Năvodari și cu Dunărea Călărași, existând și posibilitatea unei întâlniri cu CF Brăila, care a cerut o confruntare de verificare. Până la începerea campionatului, Farul va debuta în Cupa României, pe 27 august.

Dialog între suporteri și Marian Pană

„Important este să aducem la timp jucătorii de care avem nevoie, pentru a avea timp să-i pregătim”, a spus și antrenorul principal Marian Pană, care a avut un scurt dialog cu suporterii în timpul meciului cu Dunărea Călărași, fanii fiind nemulțumiți de cum arată Farul la acest moment. „Mai vorbim. Nu uitați că așa a fost și acum trei ani și am reușit să fac echipă”, a replicat Pană. La partidă a asistat și antrenorul Ion Moldovan, fost jucător al Farului.

Sursa: Ziua Constanța

 

Pe aceeași temă