Farmache, titular cu Știința!

17 Apr. 2009, 11:30 Bursa transferurilor
Farmache, titular cu Știința!

Răzvan Farmache e surpriza pe care Florin Motroc și conducerea clubului din Regie au pregătit-o pentru meciul de la Roman cu Știința Bacău. Alb-negrii l-au legitimat în cursul săptămânii pe fostul component al prim-divizionarei Farul Constanța. Fundașul stânga a semnat cu Sportul Studențesc un contract valabil până în vară și este trecut ca titular pe foaia de joc a partidei de astăzi. Farmache a "scos capul" în fotbalul cu "Gașca Nebună" pentru care a mai evoluat în perioada 2000-2003, bifând 44 de meciuri în Liga I și 20 în Liga a II-a.

În ultima perioadă în Regie s-au întors mai mulți fotbaliști care s-au lansat la Sportul Studențesc, printre care Cristian Irimia, Liviu Rusu, Marius Nae și Florentin Cruceru, dintre care numai primul a fost reținut în lot pentru meciul de la Roman.

 

În partida de vineri de la Roman, în formula de start a formației gazdă se regăsesc foștii bancari Sardescu, Dobre, Sava și Frangu, legitimați în această săptămână după ce Progresul a fost oficial retrogradată în Liga a III-a ca urmare a două neprogramări, iar jucătorii au fost puși pe liber.
 

17 Apr. 2009, 11:30 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă