Făiniși, la Sporting: „Ar fi vrut să revină acasă, dar Minerul se va desființa”

Făiniși, la Sporting:**

Mijlocașul de 21 de ani a semnat un contract valabil pe o perioadă de un an și jumătate cu ocupanta locului 9 din seria a III-a a Ligii a III-a, Sporting Roșiorii de Vede. Vara trecută, imediat după ce reușise promovarea cu Minerul Mehedinți, Făiniși a dat probe de joc la Dinamo II București, după care a fost achiziționat de divizionara secundă FC Caransebeș, la care n-a reușit să joace decât un meci în Liga a II-a și două în Cupa României. 

Mijlocașul n-a exclus o revenire în această iarnă la Minerul, dar incertitudinile cu care se confruntă clubul cu sediul la Valea Copcii l-au determinat să accepte oferta celor de la Roșiori.

Coechipier cu Lătea, după patru ani

Acesta a debutat deja la noua sa echipă, în amicalul cu AS Turnu Măgurele, câștigat cu 2-1. La Sporting, severineanul Făiniși va fi coechipier cu fostul său coleg de la Minerul Mehedinți, Ionel Lătea. Atacantul originar din Vânju Mare a jucat în ultimii patru ani tot în Teleorman, dar la fosta divizionară C FCM Alexandria, iar de vara trecută evoluează la Roșiori.

„Adelin ar fi vrut să revină acasă, să-și ajute echipa care l-a lansat, dar, din păcate, situația clubului nostru este una dezastruoasă și nu interesează pe nimeni. Nu ne-am reunit și, cu siguranță, ne vom desfiinta. Îi doresc mult succes la Rosiori. Este un jucător tânăr, de perspectivă, și  sunt convins că se va impune ca titular acolo”, a spus secretarul clubului Minerul Mehedinți, Petre Vucea.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă