Făgărășanu a refuzat să se transfere în Liga a II-a: „Vreau să promovez cu FC Hunedoara”!

Făgărășanu a refuzat să se transfere în Liga a II-a:** „Vreau să promovez cu FC Hunedoara

Mijlocașul Andrei Făgărășanu a refuzat o ofertă venită din partea unei grupări dintr-un eșalon superior doar pentru a juca anul viitor cu FC Hunedoara în Liga a II-a. Gestul său a impresionat-o pe principala finanțatoare a „negru-albaștrilor”, Alina State.

După un parcurs aproape perfect în turul campionatului Ligii a III-a pe care l-au încheiat pe primul loc în Seria a V-a jucătorii lui FC Hunedoara au atras atenția cluburilor din Liga a II-a. Cel mai curtat este mijlocașul de 21 de ani Andrei Făgărășanu pe adresa căruia au sosit mai multe oferte însă șeptarul hunedorean nu a dat curs niciuneia dintre ele.

„Pe mine personal ma contactat un singur club însă știu că sunt mai multe echipe din Liga a doua care s-au interesat de mine. Deși oferta financiară care mi-a fost făcută era peste ce primesc acum la Hunedoara nu i-am dat curs deoarece vreau să promovez cu FC Hunedoara în Liga a doua”, a declarat pentru zhd.ro, Făgărășanu fără să divulge numele echipei care l-a ofertat.

Atitudinea fotbalistului a încântat-o la maximum pe principala finanțatoare a FC Hunedoara, Alina State. „Deși aveam o ințelegere cu Făgărășanu că îi voi da drumul să plece dacă va fi ofertat de un club dintr-un eșalon superior am avut plăcuta surpriză să aflu că el nu mai vrea să plece… Mi-a spus că vrea să joace în Liga secundă doar cu FC Hunedoara, că nicio altă ofertă nu îl interesează. Gestul său m-a bucurat enorm. Am fost mai fericită decât după o victorie”, a spus Alina State în platoul emisiuni Sport Plus de la Hunedoara TV.

FC Hunedoara a încheiat prima parte a campionatului pe locul 1 fără înfrângere în Seria a V-a a Ligii a III-a. În 12 jocuri echipa antrenată de Marius Opric a câștigat 32 de puncte cu 7 puncte mai mult decât echipa de pe locul 2, CS Oșorhei Bihor.

918 minute a evoluat Andrei Făgărășanu în tur în tricoul lui FC Hunedoara

Articol scris de Sami Tamaș

Pe aceeași temă