EXCLUSIV/ Varga și Bălan, în Liga Campionilor!

01 Sep. 2009, 16:10 Bursa transferurilor
EXCLUSIV/**Varga și Bălan, în Liga Campionilor!

Dacian Varga și Tiberiu Bălan au ajuns la o înțelegere cu Unirea Urziceni și au semnat astăzi contracte de joc cu campioana României. Astfel, o nouă telenovelă se încheie, de această dată fericit, cei doi fotbaliști urmând să evolueze sub reflectoarele din Champions League.

 

Bălan a jucat tot sezonul trecut la Unirea Urziceni, în timp ce Varga doar în retur, ambii fiind împrumutați gratuit de Sportul Studențesc. Ei au avut o contribuția considerabilă la adjudecarea de către formația ialomițeană a titlului de campioană.

 

Fotbaliștii rămân jucătorii Sportului Studențesc. Și de această dată ei au fost împrumutați de gruparea din Regie și vor evolua la campioana României până în iarnă.

 

Vasile Șiman, patronul Sportului Studențesc, ne-a declarat că înțelegerea finală va fi parafată în această seară, iar condițiile împrumutului vor fi la fel ca în sezonul trecut: Varga și Bălan merg gratuit la Urziceni până în iarnă!

 

"Încă nu am ajuns la un acord final, dar în această seară se va rezolva totul. În principiu, condițiile sunt aceleași, împrumut gratis până la iarnă", a spus Șiman

 

Confirmarea a venit și din din tabăra ialomițenilor prin vocea purtătorului de cuvânt, Paul Andone, care a declarat agenției Mediafax că cei doi se vor pregăti de mâine sub conducerea lui Dan Petrescu.

 

"Varga și Bălan vor evolua până în iarnă la Unirea. Ei au fost trecuți și pe lista clubului pentru faza grupelor Ligii Campionilor. De mâine, cei doi jucători se vor prezenta la antrenamentele conduse de Dan Petrescu", a spus Andone.

 

 

Rămâi pe www.liga2.ro pentru a afla mai multe detalii legate de această mutare!

01 Sep. 2009, 16:10 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă