EXCLUSIV: Tărlungeniul și-a luat portar de la FC Brașov!

EXCLUSIV: Tărlungeniul și-a luat** portar de la FC Brașov!

Ieri, Unirea Tărlungeni și-a rezolvat definitiv problema portarului pentru noul sezon al Ligii a II-a, după ce a reușit să obțină din nou împrumutul lui Florin Iacob de la FC Brașov. Tânărul portar de 20 de ani revine la gruparea din Tărlungeni după ce în sezonul trecut a fost titularul echipei antrenate de Laszlo Balint, aducându-și un aport important la promovarea în Liga a II-a.

Până la revenirea lui Iacob, Tărlungeniul rămăsese în doi portari, Dărăbanț și Barna Nagy, ultimul adus în vară. În pregătiri a fost și Bunduc, revenit la echipă după un împrumut de un sezon la Brăila, dar tehnicianul Unirii a renunțat la serviciile lui în urmă cu două săptămâni. Și că tot vorbim de noutăți, nou promovata în Liga a II-a i-a mai adus în această vară pe Radu Barbu, Ioan Șerban, Elek, Bitez, Dumbravă, plus Sorin Marin, revenit de la Corona.

Au pregătit cupa cu FC Zagon

În altă ordine de idei, Unirea va juca azi în cupă la Turda, unde va întâlni formația Arieșul 1907. Tărlungeniul s-a pregătit pentru acest meci cu un ultim amical, disputat în weekend contra celor de la Zagon. Partida în cauză s-a terminat la egalitate, după ce Brujan a deschis scorul, fiind egalați înainte de pauză prin golul lui Vasiliu. Contra Zagonului, Unirea a început cu Nagy – Vlăsceanu, Barbu, Tatarciuc, Dumbravă – Brujan, Cristea – Pricop, L. Nicolae, S. Marin – Lita. Au mai evoluat Căpățână, Dobrea, Șerban, Iaru, Toderașcu, Em. Popa, Bitez, Postolache

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă