EXCLUSIV: Serediuc în Liga 1 la Chiajna!

08 Jan. 2012, 23:32 Bursa transferurilor
EXCLUSIV: Serediuc în Liga 1** la Chiajna!

Unul dintre cei mai promițători tineri jucători din Liga a II-a face în sfârșit pasul spre Liga I. Este vorba de internaționalul de juniori de bandă dreaptă Tiberiu Serediuc care va împlini 20 de ani pe 2 iulie anul curent, jucătorul Otopeniului fiind împrumutat pentru șase luni la Concordia Chiajna!

Mutarea este destul de surprinzătoare ținând cont că în trecut s-a vorbit și de un interes al celor de la Dinamo, care l-a monitorizat îndeaproape, însă opțiunea grupării din Otopeni de a-l lăsa la Chiajna nu este întâmplătoare. Directorul general al Otopeniului, Mugur Porumbacu a declarat în exclusivitate pentru Liga2.ro motivul principal din spatele acestui transfer temporar

„Este un tânăr talentat care merită o șansă în fotbalul mare. Dintre toate cluburile care și-au exprimat interesul pentru Serediuc, cele mai mari șanse de a juca în prima echipă în retur le avea la Chiajna. Așa că am decis să acceptăm împrumutarea lui pe șase luni, urmând ca în cazul în care Chiajna rămâne în primul eșalon să discutăm situația lui” a declarat oficialul ilfovean.

Titular la Euro U19

Chiar dacă Serediuc joacă de obicei pe dreapta, el este un jucător versatil, putând evolua la nevoie și pe flancul stâng al defensivei sau al liniei de mijloc. Văzut ca un jucător care promite mult, actualul jucător al Chiajnei a evoluat în vară și la CE Under 19, fiind integralist cu Cehia și Irlanda.

Mai trebuie menționat că Serediuc a adunat sub culorile Otopeniului 41 de meciuri – 12 în tur – în Liga a II-a marcând două goluri, ambele pe arena echipei ilfovene. Primul a fost pe finalul sezonului 2009-2010, într-un 4-1 cu CSM Rm. Vâlcea, în timp ce al doilea a fost reușit în tur în victoria cu 4-2 în fața Farului.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

08 Jan. 2012, 23:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă