EXCLUSIV! Nicolae Manea este noul președinte al FC Rapid

EXCLUSIV!** Nicolae Manea este noul președinte al FC Rapid

Oficial, Nicolae Manea este, începând de astăzi, președinte la FC Rapid București.

Ofertat încă de pe 10 decembrie, atunci când Liga2.ro a scris despre acest lucru, Nicolae Manea a acceptat funcția de președinte al echipei din Giulești. Fostul președinte al Coronei îl va substitui în staff-ul administrativ pe Grigore Sichitiu. Astfel, Manea revine la Rapid după trei ani și jumătate, ultima dată îndeplinind funcția de antrenor principal.

Numirea lui Nicolae Manea în conducerea Rapidului face parte dintr-un nou proiect pe care alb-vișinii vor să-l pună în aplicare și pe care impresarul Florin Manea l-a anunțat ieri. Cel mai târziu în luna ianuarie, Rapid va avea alt acționariat, Manea va fi președintele clubului, iar Viorel Moldovan va continua ca antrenor al echipei. Impresarul a dezvăluit că bugetul giuleștenilor va fi de 4 milioane de euro, iar la echipa de juniori ar putea investi chiar Chelsea!

Odată cu numirea lui Nicolae Manea (59 de ani) în funcția de președinte al bucureștenilor, acesta are în plan să facă și câteva modificări la nivelul lotului. Astfel, Manea dorește să aducă mai mulți fotbaliști care au jucat în acest sezon la Corona Brașov, printre cei vizați numărându-se mijlocașul brazilian Francesco Miranda Wanderson (23 de ani), uruguayenii Giorginho Aguirre (21 de ani) și Nicolas Rodriguez (22 de ani) și mijlocașul columbian Oscar Arce (23 de ani).

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă