Nae Manea vrea jucători de la Corona! Rapid, pe ritmuri sud-americane

Nae Manea vrea jucători de la Corona!** Rapid, pe ritmuri sud-americane

Posibila numire a lui Nicolae Manea (59 de ani) în funcția de președinte al Rapidului poate aduce câteva modificări la nivelul lotului. Astfel, Manea dorește să aducă mai mulți fotbaliști care au jucat în acest sezon la Corona Brașov.

Printre cei vizați de fostul tehnician al Gloriei Bistrița se numără  mijlocașul brazilian Francesco Miranda Wanderson (23 de ani). Fotbalistul sud-american a fost adus la Brașov de Florin Manea și a avut o evoluție foarte bună în turul campionatului. În plus, Miranda a primit pașaport portughez și a devenit comunitar, astfel fiind mai ușor de legitimat la Rapid, formație aflată în insolvență. În turul de campionat, și Astra Giurgiu s-a interesat de serviciile lui Miranda.

Aguirre, Arce și Rodriguez, pe lista lui Manea

În afară de Miranda, Nae Manea vrea să aducă în Giulești încă trei fotbaliști sud-americani de  la Corona Brașov. Este vorba de uruguayenii Giorginho Aguirre (21 de ani) și Nicolas Rodriguez (22 de ani) și de mijlocașul columbian Oscar Arce (23 de ani).  Cei trei au fost transferați de brașoveni în această toamnă și se află la prima lor experiență în Europa. Oscar Arce, care a bifat 11 meciuri pentru Corona Brașov, a avut o ofertă de transfer din Portugalia înainte să ajungă în România, cerere respinsă de fosta sa echipă, Rampla Junior.

11 meciuri a jucat Oscar Arce pentru Corona Brașov

817 minute a strâns Francesco Miranda în tricoul Coronei, reușind să marcheze un gol

7 meciuri a jucat Giorginho Aguirre pentru Corona Brașov

3 partide a bifat Nicolas Rodriguez pentru brașoveni

 

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă