EXCLUSIV | N”Doye a ajuns la Deva pentru a-și negocia contractul cu CNS Cetate

Echipa de fotbal din Liga a 3-a, CNS Cetate Deva, se pregătește de transferul anului, și anume să-l aducă pe senegalezul Ousmane N’Doye. Fostul jucător al lui Dinamo, Vaslui sau ASA Târgu Mureș a ajuns deja la Deva miercuri pentru a-și negocia contractul, după care a plecat la București.

Gruparea din Deva vrea să dea o lovitură de imagine înaintea începerii sezonului Ligii 3, dorind să-l legitimeze pe Ousmane N”Doye. Cristi Bobar, președintele clubului devean, a confirmat discuțiile cu fotbalistul de 38 de ani.

„Cu Ousmane mă știu de când activam la ASA Târgu Mureș. E adevărat, am purtat o discuție cu el. El are o problemă cu viza și nu ar mai dori să rămână la Târgu Mureș. Însă, deocamdată, nu e nimic sigur, pentru că și alte cluburi îl vor”, a spus președintele Devei, Cristian Bobar.

În cariera sa, Ousmane N’Doye a mai jucat în România pentru echipele FC Vaslui, Dinamo, Astra, Săgeata Năvodari și ASA Târgu Mureș, cu aceasta din urmă câștigând singurul său trofeu în țară, Supercupa, în ediția 2015/2016.


N”Doye a ajuns, miercuri, la Deva, unde s-a fotografiat cu o localnică frumoasă într-o benzinărie din zonă

Articol scris de Loredana Juglea

Pe aceeași temă