EXCLUSIV: Mr. Penalty în Ucraina!

03 Sep. 2011, 14:09 Bursa transferurilor
EXCLUSIV:** Mr. Penalty în Ucraina!

Misterul dispariției subite a celui mai valoros jucător al Brăneștiului s-a lămurit. Vasile Olariu a părăsit gruparea ilfoveană pentru Liga I ucraineană!

Înaintea meciului de săptămâna trecută cu FC Botoșani, jucătorul a plecat să facă vizita medicală la Alexandria! Nu e vorba de echipa din Teleorman, ci de nou promovata din prima ligă ucraineană, ocupantă a locului 13 în acest moment. Olariu a plecat sub formă de împrumut pentru un sezon, cu drept de cumpărare dacă ucrainenii sunt mulțumiți de evoluțiile sale.

În actualul sezon al Ligii a II-a, Olariu a evoluat doar în prima rundă, în eșecul cu Astra Giurgiu. El a fost cel mai valoros jucător al ilfovenilor în ultimele două sezoane, fiind golgheter la finalul fiecărei ediții de campionat. A rămas celebru pentru numărul impresionant de goluri de la punctul cu var. 11 din 17 goluri în Liga a II-a și 8 din 9 reușite în Liga I a fost procentajul impresionant al mijlocașului născut la Sânnicolau Mare, motiv pentru care s-a ales și cu porecla de „Mr. Penalty”.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

03 Sep. 2011, 14:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă