EXCLUSIV | Florin Bratu este noul antrenor al echipei Concordia Chiajna. Fostul atacant îl înlocuiește din nou pe Lincar, așa cum o făcea la Turris. Reacția conducerii

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Jan. 2020, 17:38 Actualizat: 06 Jan. 2020, 18:42 Bursa transferurilor
EXCLUSIV | Florin Bratu este noul antrenor al echipei Concordia Chiajna.  Fostul atacant îl înlocuiește din nou pe Lincar, așa cum o făcea la Turris. Reacția conducerii

Concordia Chiajna și-a găsit un nou antrenor după ce Erik Lincar a anunțat conducerea echipei ilfovene că nu mai vrea să rămână și apoi a semnat cu Turris Oltul Turnu Măgurele, chiar formația de la care plecase după nouă etape. Potrivit surselor Liga2.ro din cadrul clubului, fosta prim-divizionară a ajuns la un acord, verbal, luni, cu Florin Bratu, ultima dată la Turris Oltul.

Florin Bratu (40 de ani) a ajuns, astăzi, la un acord cu conducerea clubului Concordia Chiajna și va fi noul antrenor principal al echipei ilfovene. Obiectivul său este să salveze formația de la retrogradare, Concordia aflându-se acum, în pauza de iarnă, pe locul 16 în Liga 2, ultima poziție retrogradabilă.

Florin Bratu a antrenat-o ultima dată pe Turris Oltul Turnu Măgurele, în acest sezon al Ligii 2, în etapele 10-13. La teleormăneni l-a înlocuit pe Erik Lincar, chiar antrenorul pe care îl va schimba din nou acum, și după doar patru meciuri și-a dat demisia. În cariera sa de antrenor le-a mai condus pe Dinamo II, CS Tunari (ambele din Liga 3), Dinamo (Liga 1), Aerostar Bacău (Liga 2), dar a fost și selecționarul naționalei U19 a României.

În acest sezon, Concordia i-a mai avut antrenori pe Laurențiu Diniță (etapele 1-10) și Erik Lincar (etapele 11-21, numirea făcându-se înainte de runda a 12-a, iar a 11-a a fost restanță).

În ultimele cinci etape din 2019, Concordia Chiajna nu a câștigat și a obținut doar două puncte, rezultate care au dus echipa pe locul 16 la finalul primei părți a sezonului, ultima poziție retrogradabilă. Ilfovenii au 21 de puncte strânse în 20 de meciuri, cu un punct mai puțin decât FK Csikszereda, echipa situată imediat mai sus, pe loc care asigură menținerea în Liga 2.

Auraș Brașoveanu: „Concordia Chiajna îl are antrenor pe Erik Lincar”

Președintele executiv al Concordia Chiajna, Auraș Brașoveanu, spune că echipa are deja antrenor principal și că nu s-a ajuns la un acord cu Florin Bratu.

„La ora aceasta, Concordia Chiajna îl are antrenor pe Erik Lincar, fapt pentru care nu ne-am permis să negociem cu un alt antrenor. Nu s-a bătut palma cu Bratu, pentru că nu facem greșeli dintr-astea de începători, cum fac alții (n.r. – Erik Lincar, încă sub contract cu Concordia, a fost anunțat oficial ca noul antrenor principal al echipei Turris Oltul). Noi avem antrenori cu licența PRO în curte, Moldovan și Orac, și nea Mitică Bolborea. Până nu o reglăm cu Lincar, nu va negocia cu nimeni altcineva Chiajna”, a transmis Auraș Brașoveanu.

Concordia Chiajna are programată reunirea pe 9 ianuarie.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Jan. 2020, 17:38 Actualizat: 06 Jan. 2020, 18:42 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă