EXCLUSIV | FCSB pregătește încă un transfer de la Academica Clinceni. „Îl plac foarte mult. L-au monitorizat și 90-95% va merge acolo”

Nu doar fundașul Andrei Răuță (23 de ani) a fost remarcat de oficialii clubului FCSB, ci și un alt jucător din lotul echipei Academica Clinceni. Cum relația dintre cele două grupări e una apropiată, trecerea celor doi fotbaliști în curtea vicecampioanei s-ar putea face în orice moment.

FCSB e foarte aproape să realizeze un nou transfer de viitor, pe postul cel mai aglomerat din lotul antrenat de Nicolae Dică. Valentin Budeanu, vicepreședintele clubului Academica Clinceni, a dezvăluit pentru ProSport că vicecampioana României e interesată de mijlocașul Adrian Șut (19 ani). Formația ilfoveană e una dintre surprizele acestui sezon din Liga a 2-a, iar jucătorii lui Ilie Poenaru nu aveau cum să nu atragă atenția asupra lor.

Adrian Șut e unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști ai Clinceniului, echipă care se află pe locul 3 în acest moment. Budeanu susține că FCSB îl vrea pe Șut, pe care Nicolae Dică și stafful său nu-l scapă din ochi la fiecare meci din eșalonul secund: „L-au monitorizat la meciuri. 90-95% va merge acolo!”, a spus oficialul clubului, pentru ProSport.

În plus, conform lui Budeanu, Șut a și negociat deja cu FCSB: „Îl plac foarte mult, a și negociat cu ei, în zilele următoare stabilesc ultimele detalii legate de contract și probabil va merge la FCSB. E tânăr, are perspectivă”.

Adrian Șut a jucat în nouă meciuri din 13 în acest sezon la Academica Clinceni, club cu care FCSB are un parteneriat și, de-a lungul timpului, a trimis mulți fotbaliști acolo. Mijlocașul central nu e singurul fotbalist de la Clinceni de care se interesează FCSB, pe listă mai aflându-se și Andrei Răuță.

Unirea Jucu, ASA Târgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu, sunt echipele pe la care a mai trecut Adrian Șut în carieră.

„Toată lumea face glume pe seama numelui meu. Nu știu dacă mă strigă pe mine sau spun cuiva să tragă la poartă… Eu pot să fac diferența pe teren, când mă chemă sau spun să dau la poartă.”
Adrian Șut, Academica Clinceni

Pe aceeași temă