FCSB și-a găsit fundaș în curtea Clinceniului. EXCLUSIV | Reacția ilfovenilor: „Sunt șanse mari, au prima opțiune. Și alte două cluburi din Liga 1 sunt interesate”

FCSB și-a găsit fundaș în curtea Clinceniului.** EXCLUSIV | Reacția ilfovenilor:

Evoluția bună din această primă parte a sezonului a atras atenția asupra jucătorilor pregătiți de Ilie Poenaru. Academica Clinceni a stat aproape tot timpul pe podiumul Ligii 2 în cele 13 etape desfășurate până acum, iar mai multe cluburi din prima ligă au pus ochii pe fotbaliștii ilfovenilor.

Inclusiv vicecampioana FCSB își dorește un fundaș de la Academica Clinceni. Nicolae Dică e nevoit să improvizeze în fiecare partidă din cauză că are infirmeria plină, iar accidentații sunt în special din compartimentul defensiv. Andrei Răuță (23 de ani) a atras atenția și ar putea semna cu gruparea bucureșteană.

Răuță a făcut junioratul la Guingamp, în Franța, și a ajuns la Clinceni la începutul anului 2018, echipa cu care FCSB are un parteneriat. Fundașul a fost integralist în opt meciuri din acest sezon, dintr-un total de 13, reușind să înscrie de două ori, cu CS Balotești și Metaloglobus.

Valentin Budeanu, vicepreședintele clubului din Clinceni, a vorbit pentru ProSport despre șansele lui Răuță de a ajunge la FCSB. „Există un interes din partea lor, dar nicidecum nu s-a transferat. Încă nu s-a perfectat nimic, mai sunt și alte două cluburi din Liga 1 interesate, dar prima opțiune o vor avea cei de la FCSB, ținând și de legătura pe care o avem cu ei, de prietenie. Nu e nimic concret, dar sunt șanse să meargă acolo. Există interes din partea lor, dar nu s-a perfectat nimic”, a spus Budeanu, vineri, pentru ProSport.

FCSB are concurență în ceea ce privește legitimarea lui Andrei Răuță. Fundașul e dorit și de alte două echipe din Liga 1: „Sunt două echipe din Liga 1, una de jumătatea clasamentului și una din subsolul clasamentului”, a mai spus Budeanu.

În cariera sa, Răuță a mai trecut pe la Astra, Bucovina Pojorâta și CS Balotești.

Pe aceeași temă