EXCLUSIV! Dacian Varga a semnat cu CS U Craiova

EXCLUSIV!** Dacian Varga a semnat cu CS U Craiova

CS Universitatea Craiova începe în forță perioada de transferuri din această iarnă. Echipa olteană a reușit să-l convingă pe Dacian Varga să semneze cu alb-albaștrii.

După discuțiile avute ieri cu patronului clubului CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, Dacian Varga a decis astăzi să accepte oferta trupei din Liga a II-a. Fostul jucător al Sportului Studențesc a semnat în această dimineață un contract valabil până în vară ce se va prelungi automat dacă CS U reușește promovarea în Liga I.

Mijlocașul ofensiv a avut primul contact cu echipa din Bănie la începutul lunii decembrie, mai exact pe 7, atunci când a evoluat în tricoul CS Universității în înfrângerea, scor 0-2, din amicalul cu FC Clinceni. Varga a evoluat atunci 62 de minute sub comanda lui Ovidiu Stângă, începând titular și fiind schimbat cu Andruță.

Odată cu transferul lui Dacian Varga, CS U va avea în retur un atac letal: Ferfelea, Varga, Curelea, un trio ce a avut evoluții cu performanțe notabile în tricoul Sportului Studențesc.

La finalul primei părți a campionatului Ligii a II-a, CS Universitatea Craiova ocupă prima poziție în clasamentul Seriei a II-a. După 14 meciuri, echipa pregătită de Ovidiu Stângă a strâns 28 de puncte, cu trei mai multe față de ocupanta locului doi, CSM Râmnicu Vâlcea, și cu șase mai multe față de cealaltă echipă din Craiova, FC Universitatea.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ și Marius ANGHEL

Pe aceeași temă