EXCLUSIV! Cherchez și Văduva lasă Chindia pentru Dinamo!

EXCLUSIV! Cherchez și Văduva** lasă Chindia pentru Dinamo!

Așa cum ProSport a anunțat ieri, Dinamo se află în căutarea unor tineri de perspectivă. Astăzi clubul din Ștefan cel Mare a ajuns la un acord cu doi fotbaliști de viitor: Cristian Cherchez (21 de ani) și Robert Văduva (21 de ani), ambii de la Chindia Târgoviște. Cei doi fotbaliști au semnat contracte valabile pe cinci sezoane.

Ambii jucători i-au fost elevi lui Flavius Stoican la Chindia în perioada în care actualul antrenor al lui Dinamo pregătea formația din Târgoviște.

„Dinamo este interesată de mai mulți fotbaliști de la Târgoviște, dar în acest moment nu se pune problema achiziționării vreunui fotbalist de acolo. Există posibilitatea să achiziționăm anumiți jucători de la Chindia în pauza de iarnă. Cum am fost antrenor la Târgoviște, cunosc foarte bine potențialul la majoritatea jucătorilor dâmbovițeni. Mie îmi plac mult Cherchez, Văduva, Anton, dar în același timp i-aș dori pe și Popescu, și pe Ispas. Chiar dacă Dinamo este interesată de acești jucători, nimeni din conducerea clubului nu a vorbit cu cineva de la Târgoviște pe această temă. O să avem mai multe discuții dupa ce se sfârșesc meciurile oficiale”, declarat Flavius Stoican pentru sportdambovitean.ro

3 goluri a marcat Cherchez în actuala ediție a Ligii a treia

Articol scris de MARIAN DIMA
Foto: Marius TUDOR

Pe aceeași temă