EXCLUSIV: Bihorul a dat lovitura, l-a luat pe Cristi Bud de la CFR Cluj!

EXCLUSIV: Bihorul a dat lovitura,** l-a luat pe Cristi Bud de la CFR Cluj!

Orădenii au fost una dintre marile dezamăgiri ale turului, terminând prima parte a sezonului pe un modest loc 8, cu doar 14 puncte în 15 etape și un golaveraj negativ, 16-18. Compartimentul ofensiv a avut cel mai mult de suferit, cu atât mai mult cu cât încă din timpul turului s-a renunțat la experimentatul Voiculeț, autor a trei goluri în cinci meciuri, iar golgheterul Mărkuș a marcat doar de cinci ori. Tocmai de aceea, oficialii grupării bihorene au decis să aducă întăriri de top pentru partea a doua a campionatului, astfel că FC Bihor a dat lovitura obținând împrumutul lui Cristi Bud de la CFR Cluj. Atacantul de 27 de ani și jumătate a evoluat în tur la Gaz Metan Mediaș, tot sub formă de împrumut, acolo unde a bifat în tur 350 de minute în 9 meciuri, fără a marca. Bud a fost împrumutat până în vară la gruparea orădeană, însă el mai are contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului viitor.

 

Maxim, soluție pe stânga

Un alt jucător care a semnat cu FC Bihor, și Florin Maxim, care va împlini 32 de ani în martie. Jucătorul de bandă stângă a venit liber de contract după ce, la Chiajna, a căzut în dizgrația lui Ilie Stan ca urmare a prestației din meciul de campionat cu Astra, încheiat cu scorul de 6-3 pentru ploieșteni. După acea partidă, Maxim a fost trimis la satelit, acolo unde a și marcat în primul său meci, după care jucătorul a fost tras pe linie moartă și acolo.

Vă reamintim că pe lângă Voiculeț, FC Bihor a mai renunțat în timpul campionatului și la sârbul Sinik, iar în în decembrie la fundașii Oltean și Petrache, primul fiind chiar căpitanul echipei din tur.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

 

Pe aceeași temă