Exclușii n-au mai primit șanse! UTA s-a despărțit de încă doi jucători trimiși la echipa secundă după eșecul cu „U” Cluj

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Nov. 2018, 15:48 Actualizat: 15 Nov. 2018, 15:54 Bursa transferurilor

Dacă săptămâna trecută se despărțea de Daniel Vădrariu, unul dintre cei patru jucători pe care Ionuț Popa i-a trimis la echipa secundă după eșecul drastic suferit pe teren propriu, 0-4 cu „U” Cluj, astăzi, clubul UTA a anunțat că le-a reziliat contractele altor doi fotbaliști.

Alexandru Pop (25 de ani – foto principal) și Paul Cubleșan (20 de ani – foto text), atacantul, respectiv mijlocașul aduși la UTA în vară de la Dacia Unirea Brăila și-au încheiat și ei prematur experiența la echipa arădeană. Pop a fost utilizat în acest sezon în 13 meciuri și a înscris trei goluri, în timp ce Cubleșan a jucat tot în 13 partide și a marcat de patru ori.

Daniel Vădrariu, Alexandru Pop, Paul Cubleșan și Cristinel Matei au fost excluși din lotul echipei UTA lunea trecută, pe 5 noiembrie, după înfrângerea cu „U” Cluj, fiindcă „la ei s-a văzut cel mai tare că s-au făcut că joacă, așa cum ne-am făcut noi că-i plătim”, explica motivul antrenorul Ionuț Popa.

„Clubul UTA au ajuns, pe cale amiabilă, la un acord de încetare a colaborării cu jucătorii Alexandru Pop și Paul Cubleșan. Le urăm ambilor mult succes în etapele viitoare ale carierelor”, a anunțat UTA pe site-ul oficial.

Dintre cei patru jucători excluși, doar Cristinel Matei (22 de ani) se mai află în continuare legat contractual de UTA, acesta neacceptând până acum condițiile de reziliere amiabile. Mijlocașul a fost utilizat în nouă meciuri de Ionuț Popa și a înscris un gol.

Foto: UTA Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Nov. 2018, 15:48 Actualizat: 15 Nov. 2018, 15:54 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă