Ex-căpitanul lui ASA, liber de contract. Szilagyi n-a acceptat oferta unei echipe din prima ligă maghiară

Ex-căpitanul lui ASA, liber de contract.** Szilagyi n-a acceptat oferta unei echipe din prima ligă maghiară

Cel mai vechi jucător din lotul noii promovate în Liga 1 ASA Târgu-Mures, Lorand Szilagyi, a rămas fără echipă cu câteva săptămâni înaintea startului noului sezon.

Aflat în probe la echipa din prima ligă maghiară Haladas Szombathely, jucătorul nu a ajuns la o înțelegere cu aceștia, deși la un moment dat rămânerea sa părea sigură. „M-am simțit bine acolo, m-au primit bine, știau cine sunt, erau foarte încântați de mine și antrenorul și președintele, le pare rău că nu am rămas, dar valoarea contractului propus era mult sub nivelul așteptărilor”, a spus Szilagyi la întoarcerea acasă de la Szombathely.

Revenit la echipa la care a evoluat de la începutul ei, FCM Târgu-Mureș, din 2008, ba chiar dinaintea formării acesteia, din perioada când aceasta activa în ligile inferioare sub denumirea de Transil, fundașul mureșenilor nu a ajuns la o înțelegere cu conducerea și nu a intrat cu lotul în cantonament.

Acum Szilagyi, al cărui contract cu ASA a expirat la încheierea campionatului, studiază ofertele venite de la alte echipe din prima ligă din postura de jucător liber de contract.

Articol scris de Mihai VEREȘ

Pe aceeași temă