„Evadare” din infern! După 9 ani, Varga e liber: „Am scăpat!”

Așa cum Liga2.ro a anunțat ieri în exclusivitate, coșmarul a luat sfârșit pentru Dacian Varga. Ajuns la 28 de ani, atacantul de bandă este liber să își găsească un angajament pe măsura talentului său. Aflat în curtea lui Sportul Studențesc din 2004, Varga nu a fost lăsat de Șiman să se transfere la un club important, patronul studenților având pretenții considerate de toți ca fiind exagerate.

În ultimele luni, jucătorul s-a judecat cu formația din Regie, iar litigiul a fost soluționat în favoarea sa, astfel că de astăzi el a fost declarat jucător liber de contract.

Sunt foarte bucuros că am scăpat, mă bucur că pot să joc fotbal, de asta m-am apucat de fotbal la vârsta de 7 ani. Să joc fotbal, nu să mă judec pe la comisii. Mai am de primit bani, dar asta puțin mă interesează acum. Sunt bucuros că am scăpat, iar acum partea financiară chiar nu mă interesează, vreau să joc fotbal„, a declarat Dacian Varga pentru Digi Sport.

În privința viitorului, Dacian Varga nu a luat încă o decizie. Există tatonări cu mai multe echipe din Liga 1, însă fotbalistul este tentat, evident, să aleagă o ofertă superioară din punct de vedere financiar, din străinătate.

Sunt în discuții și cu câteva echipe din străinătate. M-au sunat doi impresari să mă întrebe dacă vreau să merg în afară. Am spus că orice ofertă e binevenită pentru mine„, a mai spus Varga.

4 echipe au reușit să obțină împrumutul lui Varga de la Sportul (Urziceni, Rapid, Kuban și Vaslui), însă niciuna nu și-a permis să îl cumpere definitiv, deși randamentul acestuia a fost întotdeauna unul bun

1,2 milioane de euro e cota de piață a lui Varga conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Pe aceeași temă