Cale liberă spre CFR Cluj! Pandurii și-a pierdut la comisii singurul jucător care îi putea aduce acum bani în cont. „A semnat. Știu sigur”

Pandurii Târgu Jiu l-a pierdut, pe gratis, pe singurul jucător pe care îl avea în lot, care impresionase prin prestația sa din prima parte a sezonului și pe care îl putea vinde în această iarnă pentru a face rost de bani. În ședința de ieri a Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor (CNSL), atacantul Gabriel Dodoi (19 ani) a câștigat litigiul cu gruparea gorjeană din Liga 2 și a devenit liber de contract. Dodoi are acum cale liberă către CFR Cluj, club care s-a interesat de jucător în ultima perioadă.

„Disjunge capetele 2 și 3 din cererea de chemare în judecată, urmând a fi soluționate în dosarul nr.6.1/CL/2018.
Admite capătul 1 din cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Dodoi Ioan Gabriel în contradictoriu cu CS Pandurii Lignitul Targu Jiu ca întemeiat.
Constată încetate raporturilor contractuale dintre reclamantul Dodoi Ioan Gabriel și pârâtul CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu în temeiul dispozițiilor art. 18.10 lit. a) teza a-III-a din RSTJF pentru justă cauză începând cu data de 13.02.2018.
Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunțată azi 13.02.2018″
, a fost verdictul CNSL în favoarea lui Dodoi.

Autor a șapte goluri în prima parte a sezonului, atacantul de 19 ani Gabriel Dodoi a depus memoriu pentru a deveni jucător liber, din cauza restanțelor salariale pe care le are de primit de la Pandurii. Jucătorul a atras atenția conducerii clubului CFR Cluj, cu care este încă în discuții să semneze.

Potrivit declarațiilor fostului director sportiv al Pandurii, Robert Bălăeț, Dodoi ar fi semnat deja cu fosta campioană a României. „Dodoi a semnat cu CFR Cluj, știu sigur. Așa zic sursele mele. El știe dacă a făcut o alegere bună. Este un jucător care poate juca în divizia A, nu la CFR anul acesta, pentru că are jucători. CFR a investit mult în tineri”, a spus Bălăeț la Accent TV.

Un transfer al lui Dodoi era singura șansă ca Pandurii să facă rost de bani în această perioadă, după ce membrii asociați nu și-au mai onorat obligațiile financiare de mai bine de un an. Dodoi a evoluat, ca titular, pentru gruparea gorjeană inclusiv în amicalul de ieri, victoria cu 1-0 cu Flacăra Horezu.

Altfel, Pandurii s-a ales, începând de pe 13 februarie, cu încă două litigii. Foștii jucători Vlad Bujor și Sergiu Homei își cer drepturile financiare la comisiile FRF. Un prim termen de judecată are loc pe 20 februarie.

Pe aceeași temă