Echipa lui Nicolae Dică se pregătește deja pentru Liga 2. SCM Pitești a legitimat un fost internațional de tineret

Echipa lui Nicolae Dică se pregătește deja pentru Liga 2.** SCM Pitești a legitimat un fost internațional de tineret

SCM Pitești liderul detașat din Seria a 3-a a Ligii 3 se pregătește deja de promovarea în Liga 2. Echipa lui Nicolae Dică a realizat un nou transfer, al unui jucător fost internațional de juniori, care în ultimele sezoane a evoluat doar în eșalonul secund.

Fostul mijlocaș al echipei FC Argeș, Leonard Manole (23 ani), este de câteva săptămâni jucătorul celor de la SCM Pitești. Fotbalistul piteștean a semnat cu gruparea pregătită de Nicolae Dică din postura de liber de contract, după ce ultima dată a evoluat la Farul.

„Acest jucător se afla în vederile mele încă din iarnă. Nu am putut să-l aduc atunci, însă acum am reușit să-l iau. Am mare încredere în acest fotbalist, l-am urmărit de când era jucător în Liga 1, la FC Vaslui și Astra. Chiar dacă nu a jucat acolo foarte mult timp, este un fotbalist interesant. A trecut în ultima perioadă printr-o accidentare destul de serioasă, care l-a ținut departe de gazon. Timp de trei luni nu a făcut antrenament și are mare nevoie de noi, are nevoie de încrederea noastră. De câteva zile se antrenează cu echipa și sper să-l pun pe picioare cât mai curând”, a spus Dică pentru Curierul zilei.

În scurta sa carieră, Leonard Manole a evoluat în Liga 2 pentru FC Argeș, Metalul Reșița și Farul Constanța. În sezonul 2013-2014 a jucat în două meciuri și pentru FC Vaslui, în Liga 1.

Manole a fost selecționat și la naționalele sub 19 și 21 de ani ale României.

Pe aceeași temă