E unirist!

18 Jan. 2009, 12:09 Bursa transferurilor
E unirist!

Formația lui Aurel Șunda s-a înțeles cu jucătorul asupra unui contract valabil pentru retur, acesta urmând a fi împrumutat gratis de la Farul Constanța. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a acceptat propunerea de a îmbrăca tricoul alb-negru după patru ani.

 

„Știu că suporterii așteaptă foarte mult de la mine, să fiu același fotbalist din vremurile de odinioară, când făceam senzație în Divizia A“, au fost primele cuvinte ale lui Tibi Moldovan (foto) după ce a ajuns la un acord cu echipa lui Aurel Șunda.

 

„Sunt foarte bucuros că m-am întors aici, unde am cunoscut consacrarea. Revin la Alba Iulia în aceleași condiții din 2003. Atunci m-am transferat din Liga a III-a, de la Chimica Târnăveni, acum, de la Farul II Constanța, atunci Unirea era pe locul întâi și a promovat, iar acum, în 2009, e aceeași situație, cu Unirea lider în eșalonul secund și angrenată în lupta pentru accederea în elită“, a mai declarat cel poreclit în Cetatea Marii Uniri „Tibi-gol“.

 

El a evoluat între timp la Dinamo (primăvara anului 2005), Farul Constanța (2005-2007), iar în stagiunea 2007-2008 în Ungaria (Nyiregyhaza Spartacus și Ujpest Budapesta). Transferul lui Moldovan este a patra mutare a iernii pentru albaiulieni, după Djordjevic, Poverlovici și Curileac.
 

 

"A contat enorm că domnul Șunda e la Unirea, m-a dorit și sper să nu-l dezamăgesc. A doua promovare cu Unirea reprezintă dezideratul meu" – Tibor Moldovan, atacant Unirea
 

 

 

Articol scris de Dan Udrea

 

18 Jan. 2009, 12:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă