Dunărea și-a repatriat golgheterul din urmă cu două sezoane! „De când așteptam acest transfer… Avem o echipă de top. O să vedeți!”

Dunărea Călărași a bifat astăzi al șaselea transfer din această vară, însă noua achiziție este una răsunătoare pentru gruparea pe de malul Borcei. Antrenorul Adrian Iencsi îl va avea la dispoziție pe fostul golgheter al echipei, din sezonul 2015/2016.

În primul sezon de Liga 2, atacantul Valentin Alexandru (25 de ani) înscria 25 de goluri în 32 de meciuri și atrăgea privirile multor echipe. Dunărea nu l-a mai putut ține și jucătorul originar din Popește Leordeni semna în Liga 1 cu Pandurii Târgu Jiu. Acolo, în prima parte a sezonului, evoluat în 9 meciuri și marca două goluri, ca în iarnă să treacă la Concordia Chiajna. La Ilfoveni a evoluat în doar 7 meciuri, în două ca titular, perioadă în care a înscris tot două goluri.

„Il Gladiatore”, așa cum l-au poreclit fanii călărășeni, revine acum la Dunărea, club unde a semnat pe un an de zile cu posibilitatea de prelungire.

„Așteptam un răspuns din partea lui Vali. Am avut discuții cu el. De când așteptam acest transfer… Este foarte bine pentru noi că Vali a ales să se întoarcă. Îi mulțumesc pe acestă cale! Avem o echipă de top! O să vedeți!”, a spus, pentru Ediția, președintele Bogdan Leu.

De-a lungul carierei sale, Valentin Alexandru atacantul a mai evoluat pentru Victoria Brănești, Juventus București, CS Otopeni, FC Clinceni, Gloria Popești Leordeni.

Până acum, Dunărea Călărași i-a mai achiziționat pe atacanții Gelu Velici (25 de ani, ex Național Sebiș) și Valentin Buhăcianu (23 de ani, ex Atletico Vaslui), mijlocașii Andrei Pușcașu (27 de ani, ex Dacia Unirea Brăila), Silviu Pană (25 de ani, ex Olimpia Satu Mare) și Alexandru Roșca (19 ani, ex Juventus București).

Pe aceeași temă