Dunărea Călărași vrea atacant din Liga 2. După eșecurile cu Nistor și Ivănică, acum discută cu Jianu

Dunărea Călărași vrea atacant din Liga 2.** După eșecurile cu Nistor și Ivănică, acum discută cu Jianu

Antrenorul Ion Răuță se află în continuare în căutări pentru postul de atacant central. Până acum, liderul seriei a doua l-a adus în curtea sa pe Valentin Alexandru, de la Gloria Popești Leordeni, dar se dorește o soluție de top pentru avanposturi.

Conform Sport Călărășean, transferul lui Alin Nistor, de la ACS Berceni, a picat, iar gruparea „galben-albastră” s-a orientat către Dănuț Ivănică, un atacant ce a mai evoluat până acum în Liga 2, la FC Argeș, FC Olt Slatina, UTA Arad și Farul Constanța. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost la Călărași, s-a antrenat cu echipa, dar nu a reușit să se înțeleagă asupra vreunui angajament cu oamenii din conducerea clubului.

Sursa citată afirmă că gruparea călărășeană poartă discuții cu Marius Jianu, 26 de ani, care tocmai a fost pus pe liber de către Unirea Slobozia. La baza despărțirii dintre formația antrenată de către Adrian Mihalcea și atacantul care a evoluat și pentru Prefab Modelu, în Liga 2, au stat kilogramele în plus cu care jucătorul s-a întors din vacanță, dar și faptul că de-a lungul timpului s-a dovedit capricios și indolent.

Marius Jianu este din Slatina, măsoară 1.79 metri înălțime și a fost crescut la Școala de Fotbal Gică Popescu, de unde s-a transferat la Prefab Modelu. După desființarea echipei omului de afaceri Marian Miluț, atacantul s-a mutat la Internațional Curtea de Argeș. Mai departe, a mai evoluat la Săgeata Năvodari, Viitorul Constanța și Unirea Slobozia. A evoluat de 200 de ori în Liga 2, reușind să marcheze 53 de goluri. În CV-ul sau mai apar și trei meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, în tricoul celor de la Internațional Curtea de Argeș, fără însă a-și trece vreodată numele pe lista marcatorilor.

Atacantul este acum la Călărași, unde discută cu președintele Costică Ștefan despre posibilitatea unui transfer la Dunărea. Cel care va lua o decizie în ceea ce-l privește pe Marius Jianu este antrenorul Ion Răuță.

Sursa: Sport Călărășean

Pe aceeași temă