Dunărea Călărași vrea atacant din Liga 2. După eșecurile cu Nistor și Ivănică, acum discută cu Jianu

Autor: Mihai Andries Publicat: 22 Jan. 2015, 21:26 Actualizat: 22 Jan. 2015, 21:27 Bursa transferurilor
Dunărea Călărași vrea atacant din Liga 2.  După eșecurile cu Nistor și Ivănică, acum discută cu Jianu

Antrenorul Ion Răuță se află în continuare în căutări pentru postul de atacant central. Până acum, liderul seriei a doua l-a adus în curtea sa pe Valentin Alexandru, de la Gloria Popești Leordeni, dar se dorește o soluție de top pentru avanposturi.

Conform Sport Călărășean, transferul lui Alin Nistor, de la ACS Berceni, a picat, iar gruparea „galben-albastră” s-a orientat către Dănuț Ivănică, un atacant ce a mai evoluat până acum în Liga 2, la FC Argeș, FC Olt Slatina, UTA Arad și Farul Constanța. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a fost la Călărași, s-a antrenat cu echipa, dar nu a reușit să se înțeleagă asupra vreunui angajament cu oamenii din conducerea clubului.

Sursa citată afirmă că gruparea călărășeană poartă discuții cu Marius Jianu, 26 de ani, care tocmai a fost pus pe liber de către Unirea Slobozia. La baza despărțirii dintre formația antrenată de către Adrian Mihalcea și atacantul care a evoluat și pentru Prefab Modelu, în Liga 2, au stat kilogramele în plus cu care jucătorul s-a întors din vacanță, dar și faptul că de-a lungul timpului s-a dovedit capricios și indolent.

Marius Jianu este din Slatina, măsoară 1.79 metri înălțime și a fost crescut la Școala de Fotbal Gică Popescu, de unde s-a transferat la Prefab Modelu. După desființarea echipei omului de afaceri Marian Miluț, atacantul s-a mutat la Internațional Curtea de Argeș. Mai departe, a mai evoluat la Săgeata Năvodari, Viitorul Constanța și Unirea Slobozia. A evoluat de 200 de ori în Liga 2, reușind să marcheze 53 de goluri. În CV-ul sau mai apar și trei meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, în tricoul celor de la Internațional Curtea de Argeș, fără însă a-și trece vreodată numele pe lista marcatorilor.

Atacantul este acum la Călărași, unde discută cu președintele Costică Ștefan despre posibilitatea unui transfer la Dunărea. Cel care va lua o decizie în ceea ce-l privește pe Marius Jianu este antrenorul Ion Răuță.

Sursa: Sport Călărășean

Autor: Mihai Andries Publicat: 22 Jan. 2015, 21:26 Actualizat: 22 Jan. 2015, 21:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă