Dragomir în Serie B sau în Jupiler League?

Fundașul Alexandru Dragomir împlinește mâine 24 de ani și în prezent joacă la echipa a doua clubului din Ștefan cel Mare. Astăzi a fost folosit în a doua repriză a meciului amical jucat de echipa mare a lui Dinamo în turneul de pregătire din Antalya. Prezent pentru ultimele 22 de minute pe teren ale partidei cu Slavija Sarajevo, după ce a intrat în locul lui Marius Niculae, Dragomir ar avea zilele numărate la clubul dinamovist. Sau cel puțin așa susține un material publicat în ziarul Curentul conform căruia acesta ar fi primit două oferte de peste hotare.

Cele două cluburi interesate de polivalentul jucător ar fi FC Verbroedering Dender EH, dar și clubul italian AC Mantova (din Serie B). Conform sursei mai sus menționate, salariul în discuție ar fi undeva în jurul sumei de 1,1 milioane pentru 3 ani. Suma pare neverosimil de mare ținând cont că vorbim de un jucător care în ultimii ani s-a confruntat cu o serie de probleme medicale care l-au împiedicat să joace o bună perioadă de timp.

Dragomir poate juca atât în centrul apărării, cât și pe flancul stâng, însă poate fi folosit și ca închizător. Până în prezent a adunat 4 prezențe în Liga I (3 în sezonul 2002-2003 și 1 în 2003-2004). Până în iarna lui 2006 a fost folosit numai la echipa a doua a celor de la Dinamo. În returul acelui sezon a fost împrumutat la Sopron unde a jucat în 12 meciuri, fără a marca vreun gol. Din sezonul 2007-2008 a revenit la echipa a doua a lui Dinamo, unde a fost folosit ocazional din cauza accidentărilor suferite.

Pe aceeași temă