Drăghici explică de ce a semnat cu ALRO: „Mi s-a părut un proiect foarte interesant”

Drăghici explică de ce a semnat cu ALRO:**

Nou-venit în lotul divizionarei secunde, vârful de atac ce în sezonul trecut a evoluat în primul eșalon, Octavian Drăghici, spune că s-a integrat, având în vedere faptul că a mai jucat alături de o parte dintre componenții echipei slătinene.

Atacantul de 28 de ani a semnat pe doi ani de zile cu gruparea slătineană, alături de care speră să aibă un parcurs reușit. Octavian Drăghici spune că a fost atras de proiect, în această vară, oficialii clubului transferând o serie de jucători cu experiență competițională. Mai mult, „vârful” ce a mai evoluat pentru UTA Arad, CS Otopeni, Universitatea Cluj sau Gaz Metan Mediaș a precizat faptul că a fost dorit de antrenor, iar asta a cântărit destul de mult.

„Mi s-a părut un proiect foarte interesant, pe doi ani de zile, cunosc majoritatea colegilor, am jucat cu ei la UTA, știam un grup, în plus am fost dorit de antrenor, iar asta m-a determinat să semnez. În momentul în care te dorește antrenorul, ți se dă încredere”, a declarat atacantul grupării slătinene, Octavian Drăghici.

„Nivelul Ligii a II-a este destul de bun”

Ultima dată la Gaz Metan Mediaș, atacantul ce în ultima perioadă a evoluat în primul eșalon susține că a urmărit ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut la nivelul ligii inferioare. De asemenea, Octavian Drăghici speră într-un sezon reușit cu gruparea slătineană.

„Ne dorim o clasare cât mai bună, nu vreau să vorbim prea mult, important e să avem rezultate, iar atunci vom vedea ce va fi. Nu se poate spune că am pierdut contactul cu Liga a II-a, pentru că am mai urmărit ce se întâmplă, am fost chiar la câteva meciuri la Timișoara, nivelul este destul de bun. Cred că Târgu Mureș, Damila și Craiova se vor bate acolo, la promovare”, a conchis atacantul.

În lotul divizionarei secunde, la momentul actual, pe lângă Octavian Drăghici, pe postul de atacant se mai află Daniel Ene și Christian N”Kongue.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă