Călin Cojocaru, mândru de jucătorii săi după egalul de la Mioveni: „Este un rezultat echitabil”. Cum vede meciul cu Daco Getica

Marius ANGHEL 24 Nov. 2018, 12:28 Campionat
Călin Cojocaru, mândru de jucătorii săi după egalul de la Mioveni:

ACS Poli a obținut primul punct de când e pregătită de „secundul” Călin Cojocaru, după meciul terminat la egalitate, scor 1-1, vineri seară, pe terenul echipei CS Mioveni. Rezultatul a pus capăt înfrângerilor suferite de timișoreni de două luni, iar tehnicianul alb-violeților spune că jocul este unul care dă speranțe.

Cojocaru crede că rezultatul de la Mioveni este echitabil. „Am avut un meci foarte dificil vineri seara, contra unei echipe valoroase și care evoluează foarte bine pe teren propriu. Din punctul meu de vedere, este un rezultat echitabil, după aspectul jocului și al ocaziilor consemnate de ambele părți. Vreau să îi felicit pe băieți pentru atitudine și caracter. Am avut momente bune mai ales după ce am primit gol în minutul 72, ceea ce arată forță de revenire. Am mai avut, pe lângă gol, încă două-trei șanse de a marca”, a declarat antrenorul echipei ACS Poli.

Totuși, tehnicianul spune că echipa trebuie să nu se gândescă prea mult cu „euforie” la rezultat, deoarece miercuri vine alt joc important. „Trebuie să uităm repede acest egal, deoarece miercuri avem un meci foarte important pe teren propriu, cu Daco-Getica. Este un joc dificil, în care trebuie să ne impunem pentru a recupera diferența față de locurile din față”, crede Cojocaru.

Drăghici a dat gol din lovitură liberă, la vinclu, deși era accidentat

Cu Mioveni, Octavian Drăghici a jucat accidentat, dar a marcat un gol foarte frumos. Cojocaru e mulțumit că în meciul din județul Argeș nu s-a mai lovit niciun alt fotbalist.

„Tavi Drăghici a evoluat accidentat, el având probleme la umăr. În ciuda situației sale medicale, a tras de el și a avut o prestație excelentă. S-a văzut că este un fotbalist de calitate. În plus, pe lângă faptul că a jucat bine a marcat și un gol frumos, care ne-a adus acest punct important. Jucătorii au avut atitudine bună și au alergat mult. Din fericire, am ieșit din acest joc fără probleme medicale. Este clar că, acum, principalul scop este acela de a ne reface cât mai repede pentru importantul joc de miercuri. Încă o dată, îi felicit pe băieți pentru atitudine și caracter”, a mai precizat Cojocaru.

Cu cele șase puncte acumulate până acum, ACS Poli ocupă ultima poziție în Liga 2. Miercuri, de la ora 14:00, în ultima etapă a turului, echipa timișoară joacă pe teren propriu, pe stadionul Electrica, împotriva formației Daco Getica București.

Articol scris de Anda DELIU
 

Marius ANGHEL 24 Nov. 2018, 12:28 Campionat
Pe aceeași temă