Două ținte importante pentru Muscelul Câmpulung: Bădescu și Tameș

Două ținte importante pentru Muscelul Câmpulung:** Bădescu și Tameș

După victoria la limită, 1-0 cu Inter Markus Coteana și implicit promovarea în Liga a III-a, pentru jucătorii și conducerea tehnică de la Muscelul Câmpulung vremea petrecerii a trecut. Acum este vacanță, dar se apropie cu pași repezi ziua în care vor strânge rândurile pentru noul sezon, data reunirii fiind stabilită pentru 7 iulie.

Antrenorul Alecsandru Popovici a avut deja o primă întâlnire cu șefii administrației orașului și cu o parte dintre membrii Consiliului Local și a primit asigurări că echipa va avea sprijin pentru a evolua în eșalonul trei al fotbalului românesc. Team-managerul Gheorghe Alexandru va rămâne în continuare principalul finanțator al trupei de la poalele Mateiașului, iar lângă el sunt așteptați și alți oameni de afaceri pentru că la nivelul Ligii a III-a, costurile sunt incomparabil mai mari ca până acum.

În ceea ce privește lotul de jucători, în mare parte acesta va rămâne la fel. Tehnicianul Popovici se axează foarte mult pe localnici, drept dovadă în sezonul precedent a avut numai trei jucători veniți „de afară”, respectiv  orașele Mioveni și Pitești.

Pentru a întări lotul, conducerea tehnică a pus ochii pe doi jucători experimentați, cu origini muscelene și care mulți ani au evoluat în primul eșalon: Ionuț Bădescu și Iulian Tameș. Primul este chiar din Câmpulung și recent și-a încheiat conturile cu CSMS Iași, iar Tameș este căsătorit în Câmpulung, a jucat la începutul anilor 2000 pentru ARO, în Divizia B și s-ar putea transfera de la SCM Pitești.

Articol scris de Bogdan BURHAN (Sport în Muscel)

Pe aceeași temă