Două cluburi din Liga 2 se bat pentru africanul-oltean de la CSM Râmnicu Vâlcea

Venit în România în urmă cu opt ani prin intermediul unei școli de fotbal din Bușteni, nigerianul Samson Nwabueze (28 ani) s-a remarcat destul de repede și a avansat până în campionatul Ligii 2. A evoluat pentru ACSMU Politehnica Iași, Callatis Mangalia, Damila Măciuca și CSM Râmnicu Vâlcea, la cele două echipe oltene din urmă petrecându-și cinci ani din viață. Stabilit la Râmnicu Vâlcea, acolo unde s-a și căsătorit, Răzvan, așa cum mai este alintat acasă sau de coechipieri, se considera pe jumătate oltean. Familie îi era și CSM Râmnicu Vâlcea, însă decizia din această iarnă a conducătorilor de a desființa clubul îi produce o mare dezamăgire.

Fundașul care în ultimele patru sezoane a evoluat pentru CSM trebuie să își caute acum o nouă echipă unde să își continue cariera de fotbalist, departe de casă. Samson nu duce lipsă de oferte, însă momentan nu s-a decis încotro să meargă.

CS Afumați și Foresta Suceava sunt două dintre cluburile din Liga 2 care îl doresc pe jucătorul CSM-ului rămas liber de contract. „Eu vreau să continui în Liga a 2-a. Încă mai pot juca fără probleme la acest nivel. Rămâne de văzut dacă voi semna cu clubul din Afumați. Deocamdată, stau acasă și mă ocup cu creșterea fiului meu. Asta îmi ocupă tot timpul. Nu prea doarme noaptea, din cauza colicilor și o ajut pe soția mea cât pot de mult. E o bucurie să fiu tot timpul alături de fiul meu și să-l văd cum crește”, a spus Samson pentru site-ul arenavalceana.ro.

În prima parte a sezonului Ligii 2, Samson Nwabueze a evoluat pentru CSM Râmnicu Vâlcea în 19 meciuri, o singura dată fiind înlocuit. Cu cele 1702 minute bifate pentru echipa sa, africanul-oltean a fost unul dintre cei mai utilizați jucători de Ionel Gane.

Pe aceeași temă