Dorit de UTA și Olimpia, Vlad Morar a decis unde joacă în 2017. Cu ce echipă a semnat atacantul

Dorit de UTA și Olimpia,** Vlad Morar a decis unde joacă în 2017. Cu ce echipă a semnat atacantul

Unul dintre cei mai doriți jucători în această iarnă după ce s-a despărțit de ASA Târgu Mureș a fost Vlad Morar. Pentru atacantul de 23 de ani și-a arătat interesul mai multe cluburi din Liga 1, însă și din Liga 2. Conducătorii cluburilor UTA Bătrâna Doamnă și Olimpia Satu Mare au recunoscut că îl voiau pe Morar, însă jucătorul s-a decis în cele din urmă cu cine să semneze.

Clubul FC Viitorul a anunțat, vineri, prin intermediul site-ului oficial, transferul lui Vlad Morar, care a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate cu formația lui Gheorghe Hagi. Atacantul a sosit la Viitorul din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de ASA Târgu Mureș, club la care evolua din luna august a anului 2016. Este primul transfer realizat de liderul Ligii 1 în această iarnă.

„Liderul la zi al Ligii 1 a realizat primul transfer al acestei ierni. Formația lui Gheorghe Hagi a reușit să-l achiziționeze pe atacantul Vlad Morar, care a evoluat în turul campionatului pentru ASA Târgu Mureș. Vlad Morar vine la FC Viitorul în postura de jucător liber și a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu formația constănțeană. FC Viitorul îi urează bun venit lui Vlad Morar”, scriu oficialii constănțeni pe site-ul clubului.

Vlad Morar este așteptat să se alăture antrenamentelor Viitorului din Cipru începând de sâmbătă. Fotbalistul originar din Crișeni are 50 de apariții în Liga 1, pentru Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești și ASA Târgu Mureș, având 13 goluri marcate și patru pase decisive în primul eșalon. În acest sezon, Morar a marcat patru goluri și a oferit două pase decisive la Târgu Mureș.

„Pe Cordoș chiar îl credeam transferat, dar uite… Morar mi-a spus că are oferte de la patru-cinci echipe de Liga 1, Herghelegiu a fost blocat de Botoșani după ce a plecat Matulevicius”, a spus antrenorul UTA-ei.

„Îl vrem. Ar fi cireașa de pe tort”, a spus și Attila Karda, președintele clubului Olimpia, despre posibila achiziționare a lui Vlad Morar.

Pe aceeași temă