Dorit de ASU Poli și Ripensia, Octavian Drăghici are șansa revenirii în Liga 1

Dorit de ASU Poli și Ripensia,** Octavian Drăghici are șansa revenirii în Liga 1

Atacantul Octavian Drăghici a fost în această iarnă în pregătire cu Millenium Giarmata, dar a părăsit formația timișeană la finele săptămânii trecută. Dorit de mai multe cluburi din zona de vest, jucătorul a fost solicitat de Concordia Chiajna și are oportunitatea de a evolua din nou în prima ligă.

Drăghici (29 de ani) a fost utilizat la finele anului trecut și de Ripensia în partide amicale, dar nu a rămas la roș-galbeni. S-a pregătit cu „milenarii” și a fost de asemenea dorit de ASU Poli, dar atacantul format la UMT a așteptat o ofertă dintr-un eșalon superior, astfel că nu a plecat în cantonamentul echipei antrenate de Călin Cojocaru. Aceasta a venit de echipa pregătită de Marius Șumudică, Concordia Chiajna.

Octavian Drăghici a mai evoluat în Ilfov la CS Otopeni, de asemenea el a jucat în prima ligă pentru echipe precum „U” Cluj și Gaz Metan. Ultima dată a fost legitimat în Liga a II-a la FC Olt Slatina.

Cel mai bun marcator al Chiajnei în tur a fost Mihai Dina, cu cinci goluri. În această iarnă formația de lângă București l-a achiziționat și pe Alin Stoica, inițial pentru echipa secundă.

Dacă experimentatul vârf de atac nu va sosi pe „Știința”, ASU Poli caută alte soluții, fiind în acest moment demarate discuții cu nu mai puțin de trei alți jucători de profil asemănător cu Drăghici.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă