Doi tineri de la Știința Miroslava se pregătesc sub comanda lui Eugen Neagoe, la CSM Poli Iași

Antrenorul echipei CSM Poli Iași, Eugen Neagoe, are la pregătire, începând de marți, doi tineri jucători de la divizionara a treia ieșeană Știința Miroslava.

Tehnicianul i-a chemat la antrenamente pe Ionuț Panțîru (foto) și Alexandru Izmană, doi tineri care pot deveni soluții la un capitol la care Iașiul este deficitar – regula Under 21. Panțîru (20 de ani) este jucător de bandă stângă, a jucat în toate partidele din turul campionatului Ligii 3 și a marcat trei goluri, ultimul chiar împotriva liderului. Alexandru Izmană, în vârstă tot de 20 de ani, este mijlocaș central și a marcat în turul campionatului un gol pentru Știința Miroslava. Ambii jucători au avut evoluții bune la Miroslava, echipă cu șanse mari la promovarea în liga a doua, intrând în vederile oficialilor din Copou.

„Avem referințe bune despre acești doi tineri jucători și i-am adus să se pregătească cu echipa noastră o perioadă. Cei de la Miroslava și-au dat acceptul ca Panțîru și Izmană să vină alături de noi, iar dacă jucătorii îl vor convinge pe antrenor, vom discuta cu oficialii Științei”, a declarat președintele ieșenilor, Florin Prunea.

Panțîru: „Pot face față în Liga 1, sunt pregătit fizic și psihic”

La 20 de ani, Ionuț Panțîru a fost unul dintre jucătorii constanți ai Științei Miroslava în turul campionatului. A jucat în toate partidele, de cele mai multe ori fundaș stânga, iar când a fost urcat în linia mediană s-a achitat bine de sarcini, reușind să și înscrie.

Tânărul jucător format la LPS Iași spune că este pregătit fizic și mental să facă pasul la CSM Poli. „Eu sunt pregătit să fac pasul la echipa din Copou, atât fizic, cât și mental. Sper să demonstrez că merit să joc la CSM Poli”, a declarat Panțîru.

Acesta a început fotbalul în clasa a VII-a la LPS Iași, cu prof. Marian Andrei. A fost un an la Academia Hagi, după care a revenit la LPS Iași, unde a terminat junioratul. Ionuț Panțîru a ajuns la Miroslava în luna ianuarie a acestui an, de la Shighetul Marmației, formație la care a activat jumătate de an.

Dacă Izmană este sub contract cu Miroslava până în vară, angajamentul lui Panțîru expiră în 2018.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă