Brăila își pierde jucătorii! Niță pleacă în cantonament cu o echipă de Liga 1

Brăila își pierde jucătorii!** Niță pleacă în cantonament cu o echipă de Liga 1

După o săptămână de reacomodare la efort petrecută în Copou, fotbaliștii ieșeni vor începe, sâmbătă, primul stagiu de pregătire al verii. Timp de o săptămână, CSM Poli va avea cartierul general la Cheile Grădiștei, acolo unde stafful va pune accentul pe pregătirea fizică.

Delegația ieșeană va pleca sâmbătă dimineață din Iași și cuprinde un lot restrâns de doar 19 jucători, dintre care cinci sunt juniori remarcați la trialul organizat în această săptămână în Copou. Printre ei se numără și jucătorul Daciei Unirea Brăila, Gabriel Alexandru Niță (21 de ani). Fundașul brăilean care în ultimele patru sezoane a fost titular incontestabil în echipa lui Alin Pânzaru și-a încercat norocul în această vară la Iași și e pe cale să facă pasul în Liga 1 dacă va convinge și în stagiul de pregătire din județul Brașov. În campionatul recent încheiat, Niță a evoluat în 34 de meciuri și a marcat trei goluri.

Față de lotul prezent la reunire au rămas acasă Narcis Bădic, Andrei Sin, William Kizito și Pedro Mendes. Primii doi sunt în recuperare după accidentările suferite în finalul sezonului trecut și vor continua tratamentul la Iași, în timp ce „stranierii” Pedro și Kizito nu mai fac parte din planurile antrenorului și au fost puși pe lista de transferuri. De asemenea, Bogdan Gavrilă și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu CSM Poli.

În ceea ce privește jucătorii străini anunțați că vor fi transferați, sunt șanse mari ca aceștia să facă joncțiunea cu lotul direct la Grădiștea, ori cel mai târziu în al doilea stagiu de pregătire, la Bolu, în Turcia.

„Pedro și Kizito și-au exprimat dorința de a părăsi echipa noastră și nu vor face deplasarea în cantonament. Ei vor rămâne acasă, așteptăm oferte pentru cei doi. Sunt sub contract cu noi și nu pot pleca liberi. Flavius (n.r. – antrenorul Flavius Stoican) a decis să ia în cantonamentul de la Cheile Grădiștei și câțiva juniori remarcați la trialul din Copou, pentru a-i vedea în continuare”, a declarat președintele executiv Adrian Ambrosie.

Lotul care va face deplasarea în cantonamentul de la Cheile Grădiștei: Denis Rusu, Alexei Koșelev (portari), Cosmin Frăsinescu, Ovidiu Mihalache, Gabriel Bosoi, Adria Gallego, Ionuț Panțîru, Mădălin Mihăescu, Ionuț Cioinac, Vlad Danale, Marius Chelaru, Cătălin Ștefănescu, Alexandru Zaharia, Andrei Cristea, Francisc Cristea, Mihai Armeanu, Gabriel Niță (Brăila), Mario Pipoș și Octavian Cracea (ambii de la Vaslui).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

 

Pe aceeași temă