Doi jucători de la Juventus, ultimele noutăți ale echipei CS Balotești. Ilfovenii nu se grăbesc să-și numească un antrenor principal

Doi jucători de la Juventus, ultimele noutăți ale echipei CS Balotești.** Ilfovenii nu se grăbesc să-și numească un antrenor principal

Reunită încă de pe 9 ianuarie, CS Balotești continuă în această perioadă pregătirea pe plan local fără să își fi numit un antrenor principal. Sub conducerea „secundului” Emil Stanca, gruparea ilfoveană nu a bifat până acum vreun transfer oficial, însă are mai mulți jucători în probe.

Atacantul Alexandru Nica și mijlocașul central care poate juca și ca fundaș Andrei Rontea, ambii de la Juventus București, sunt, începând de astăzi, în probe la echipa din Balotești. Cei doi jucători mai mult ca sigur o să semneze contracte până în vară, cu opțiunea de prelungire în cazul în care formația lui Daniel Oprița va obține promovarea în Liga 1. Cu ilfovenii se pregătesc și mijlocașul Ciprian Dicu, de la CS Tunari, dar și atacantul Denis Dobra, liber de contract după despărțirea de Dunărea Călărași.

La capitolul despărțiri, Marius Bâtfoi, Călin Păduraru, Roland Stănescu, Franc Bakalli și Alexandru Darie nu mai fac parte din lotul echipei.

În privința numirii unui antrenor principal, conducerea CS Balotești nu se grăbește în luarea unui decizii. Valentin Negru a fost una dintre opțiuni, însă tânărul tehnician a preferat să continue la echipa din Liga 3 pe care a antrenat-o și în tur, CSM Oltenița.

Învinși de Viitorul Domnești

Până acum, CS Balotești a jucat un singur meci amical, duminica trecută, cu Viitorul Domnești, pierdut cu 1-0, în timp ce testul pe care ar fi trebuit să-l joace ieri cu Concordia Chiajna II a fost anulat. Următorul joc de pregătire îl are stabilit sâmbătă, de la ora 13:00, la Buftea, cu Unirea Slobozia, miercuri va juca la București, la Complexul „Ion Țiriac”, cu CS Tunari, iar sâmbătă viitoare cu Metaloglobus.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă