Doi jucători de la echipe din Liga 2, cele mai noi achiziții făcute de Viitorul Dăești

Clubul vâlcean din Liga 3 Viitorul Dăești își continuă în această perioadă de pregătire campania de achiziții, iar ultimii doi jucători legitimați vin de la echipe din Liga 2. Cristinel Matei, ultima dată fost la Concordia Chiajna, și Vlad Mocioacă, fost la Sportul Snagov, au semnat cu trupa clasată pe locul 11 din 16 în Seria a 4-a.

Mijlocașul ofensiv Cristinel Matei (23 ani) a semnat până în vară, fiind jucător liber de contract după despărțirea de Concordia Chiajna. În tur, Matei a prins doar două jocuri pentru trupa ilfoveană, totalizând 97 de minute pe teren. În cariera sa a mai evoluat pentru Academica Clinceni, ACS Berceni, Chindia Târgoviște, Astra 2 sau UTA.

Fundașul Vlad Mocioacă (17 ani, foto principal, cu numărul 5) e originar din Râmnicu Vâlcea și a fost împrumutat în prima parte a actualului sezon al Ligii 2 de la Rapid la Sportul Snagov, echipă care e aproape desființată în acest moment. La ilfoveni a avut 12 meciuri jucate, 11 ca titular.

Viitorul Dăești i-a mai adus în această iarnă pe George Pătulea (U Craiova II), Mihai Deaconescu și Adrian Bărbuți (împrumut CSM Slatina).

Cu echipa pregătită de Gabi Mangalagiu și Lucian Giurcă se mai pregătește și Ștefan Covalschi, care în tur a jucat la Flacăra Horezu, fundașul stânga urmând a fi legitimat săptămâna viitoare.

Articol scris de Adrian MUJEA

Pe aceeași temă