„Divorțurile”, pe cale de oficializare

31 Dec. 2011, 09:15 Bursa transferurilor
„Divorțurile

După cum se știe, Roland Nagy și Dan Stupar au anunțat că nu mai doresc să conteze din retur pe mijlocașii Neagoe și Nicolae și atacantul Drăgan. Cu toți s-au purtat discuții față în față sau telefonice și este de așteptat ca la începutul anului viitor, eventual după reunirea echipei, să se petreacă și scriptic anunțatele „divorțuri”.

„Cu Drăgan ne-am înțeles în principiu asupra condițiilor despărțirii, cu condiția ca el să-și găsească între timp o altă echipă. Pe Neagoe și Nicolae îi aștept la Arad să încheiem socotelile și cu ei, sper să înțeleagă că drumurile noastre trebuie să se despartă aici. Sper să fie niște despărțiri amiabile”, a precizat Giovanni Catanzariti.

Și pentru primele achiziții, președintele „alb-roșiilor” a fixat ca termen începutul anului 2012. „M-am obișnuit cu ideea că nu putem oficializa niciun transfer în acest an. Jucătorii doriți de noi mai trebuie să-și rezolve unele probleme, dar cu unul dintre ei cred că vom semna contractul chiar în primele zile ale noului an”, a mai spus Gio. Cel mai probabil, șeful „alb-roșiilor” s-a referit la Cătălin Bucur, mijlocașul ofensiv de 28 de ani care se va despărți de Turda în această iarnă.

sursa: Sport Arad

31 Dec. 2011, 09:15 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă