Dinu Sânmărtean și Alex Bălțoi au semnat cu CF Brăila, Frunză încă nu!

22 Aug. 2012, 11:26 Bursa transferurilor
Dinu Sânmărtean și Alex Bălțoi au semnat cu CF Brăila,** Frunză încă nu!

Chiar dacă mulți considerau pe CF Brăila o echipă sortită deja retrogradării după plecarea la CS Otopeni a lui Ion Viorel și a altor 9-10 jucători veniți cu antrenorul buzoian, iată că există viață la clubul brăilean și după plecarea lui „Vioară”. Nu de alta, dar acum în funcția de antrenor principal al grupării de la Dunăre a fost instalat Alin Pânzaru, unul dintre tinerii antrenori din generația următoare care are o mare dorință de afirmare, iar astăzi CF Brăila arată ca o echipă ce renaște ca pasărea Phoenix din propria cenușă!

Chiar dacă nu a avut parte de un stagiu de pregătire centralizat, Alin Pânzaru a știut să-și țină elevii aproape, câștigănd toate partidele de verificare jucate până acum în perioada de vară! Ba chiar mai mult, noul antrenor brăilean a știut să convingă câțiva jucători „cu nume” să vină în această vară la Brăila pentru a face o echipă competitivă, printre aceștia numărându-se Alex Bălțoi, Sorin Frunză, iar acum (mai nou) și Dinu Sânmărtean, fratele mult mai celebrului Lucian Sânmărtean de la FC Vaslui.

Ultima achiziție a brăilenilor, Dinu Sânmărtean, are 31 de ani, joacă pe postul de fundaș stânga, iar ultima echipă pentru care a evoluat este Delta Tulcea, dar de-a lungul anilor acesta a mai jucat pentru Gloria Bistrița sau FC Vaslui! Despre viitorul acestuia la echipa brăileană, Alin Pânzaru ne-a precizat că: „în proporție de 85% Sânmărtean va semna cu noi!”!

Dealtfel, până la ora la care apar aceste rânduri, noii jucători care au semnat contracte cu gruparea brăileană sunt următorii: Petruț Bunduc, Sorin Rădoi, Alex Ciocâlteu, Dan Ignat, Daniel Ochia, Dan Spiridon, Gheorghe Rusu, și Braha Visar. Totodată, și Alex Bălțoi a semnat o înțelegere valabilă cu gruparea brăileană, însă Frunză amână deocamdată semnarea unui eventual contract. Surse demne de încredere din anturajul grupării brăilerne, afirmă că Sorin Frunză s-ar fi înțeles cumva cu oficialii de la CF Brăila, iar contractul dintre părți va fi semnat până la ora meciului de cupă cu Viitorul Axintele, care va avea loc pe terenul divizionarei a treia, pe data de 28 august, cu începere de la ora 17.30!

Deocamdată nu cunoaștem obiectivul echipei CF Brăila pentru viitorul sezon competițional, dar cu siguranță acesta va fi unul destul de ambițios, așa că așteptăm cu interes meciul de debut în noul campionat pe care brăilenii îl vor susține pe terenul echipei Chindia Târgoviște, pe data de 1 septembrie!

Articol scris de Marcel Sânpetru

22 Aug. 2012, 11:26 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă