Dinu Gheorghe a „uitat” să plătească transferul lui Alex Ioniță II

Dinu Gheorghe a

Rapid trebuie să primească 300.000 de euro din transferul lui Alexandru Ioniță II (19 ani) la Astra Giurgiu.

Însă, se pare că președintele giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe, a omis să vireze banii, deși termenul limită a trecut de două săptămâni. Oficialul giurgiuvenilor se pare că a „uitat” intenționat ordinul de plată în sertar, deși era semnat de patronul clubului, Ioan Niculae.

La alegerile de la FRF, „Vamă” i-a transmis lui Nicolae Manea, președintele giuleștenilor că Astra a făcut plata și că banii au fost virați în cont. Însă, când au verificat, contul bancar era gol, iar Dinu Gheorghe nu a mai răspuns la telefon. „Când voia să-l ia pe Ioniță, domnul președinte răspundea imediat la telefon. Acum când trebuie să ne plătească banii, se face că uitat și nu este de găsit”, a declarat un apropiat al giuleștenilor.

De asemenea, Dinu Gheorghe s-a opus și împrumutului jucătorului la Rapid până în vară. Acesta și-a motivat decizia prin faptul că are nevoie de tânărul internațional în lupta pentru titlu. Însă, Ioniță nu a jucat decât câteva minute cu Pandurii Târgu Jiu (2-0) și are șanse mici să prindă un loc de titular.

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă