Dinu Gheorghe a „uitat” să plătească transferul lui Alex Ioniță II

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Mar. 2014, 15:46 Actualizat: 14 Mar. 2014, 15:47 Bursa transferurilor
Dinu Gheorghe a „uitat”  să plătească transferul lui Alex Ioniță II

Rapid trebuie să primească 300.000 de euro din transferul lui Alexandru Ioniță II (19 ani) la Astra Giurgiu.

Însă, se pare că președintele giurgiuvenilor, Dinu Gheorghe, a omis să vireze banii, deși termenul limită a trecut de două săptămâni. Oficialul giurgiuvenilor se pare că a „uitat” intenționat ordinul de plată în sertar, deși era semnat de patronul clubului, Ioan Niculae.

La alegerile de la FRF, „Vamă” i-a transmis lui Nicolae Manea, președintele giuleștenilor că Astra a făcut plata și că banii au fost virați în cont. Însă, când au verificat, contul bancar era gol, iar Dinu Gheorghe nu a mai răspuns la telefon. „Când voia să-l ia pe Ioniță, domnul președinte răspundea imediat la telefon. Acum când trebuie să ne plătească banii, se face că uitat și nu este de găsit”, a declarat un apropiat al giuleștenilor.

De asemenea, Dinu Gheorghe s-a opus și împrumutului jucătorului la Rapid până în vară. Acesta și-a motivat decizia prin faptul că are nevoie de tânărul internațional în lupta pentru titlu. Însă, Ioniță nu a jucat decât câteva minute cu Pandurii Târgu Jiu (2-0) și are șanse mici să prindă un loc de titular.

Articol scris de Victor STOICESCU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Mar. 2014, 15:46 Actualizat: 14 Mar. 2014, 15:47 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă