Diniță a mai primit un jucător de top: Alin Stoica se pregătește cu satelitul Concordiei

Diniță a mai primit un jucător de top:** Alin Stoica se pregătește cu satelitul Concordiei

După Raphael Stănescu, un alt mijlocaș vrea să revină în centrul atenției la Chiajna, cu o mică escală de încălzire la satelitul Concordiei, sub bagheta lui Laurențiu Diniță. Este vorba de veteranul Alin Stoica, în vârstă de 35 de ani, liber de contract încă din vara anului trecut.

Ultima oară și-a încercat norocul în Belgia, la echipa de liga a patra Standaard Wetteren, unde a fost ținut pe tot parcursul lunii iulie, însă s-a renunțat la serviciile sale din cauza formei fizice nesatisfăcătoare, după cum a apărut la vremea respectivă în presa locală.

Fiul celebrului Tudorel Stoica va fi testat mâine la satelit în cadrul amicalului care va avea loc în Colentina, contra Juventusului, începând cu ora 11. Al doilea examen al său va fi miercurea viitoare, atunci când cele două echipe ale Concordiei vor face un meci școală.

Nouă amicale pentru Chiajna II

Pentru că tot am vorbit de amicalele Concordiei II, echipa condusă de Laurențiu Diniță are în program alte șapte partide, pe lângă cele două mai sus menționate. Sâmbăta viitoare se va juca împotriva Tunariului, iar pe 31 ianuarie contra Snagovului. Luna februarie va aduce cinci meciuri, toate pe teren propriu, Unirea Slobozia (pe 4), cu Dunărea Călărași (pe 11), cu Balotești (pe 14), cu Dinamo II (pe 21) și cu Domnești (pe 28)

13 meciuri a bifat Alin Stoica la ASU Poli, ultimul club la care a jucat efectiv între aprilie 2013 și ianuarie 2014, interval în care a marcat o singură dată

2 titluri ale Belgiei are Alin Stoica, luate pe când juca la Anderlecht

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă