Dinamovistul Lemnaru în probe la FC Ploiești

Dinamovistul Lemnaru în probe la FC Ploiești

Așa cum și în tur au beneficiat de ajutorul celor de la Dinamo prin împrumutarea unor jucători de la echipa a doua a celor din Ștefan cel Mare, se pare că și în retur relațiile s-au păstrat la fel de bune. Astfel, în prima parte a campionatului au trecut prin curtea celor de la FC Ploiești nu mai puțin de 4 dinamoviști: A. Vlad, Alexe, E. Crăciun și G. Păun, la primul renunțându-se la finalul turului.

Din retur sunt șanse mari ca încă doi atacanți de la Dinamo să întărească ofensiva ploieștenilor. După Damaschin care se antrenează de ceva vreme cu echipa condusă de Șumudică din postura de consilier sportiv, a venit rândul lui Lemnaru să i se alăture. Profitând de faptul că cei de la Dinamo II se află tot în Antalya în cantonament, prahovenii l-au testat ieri pe atacantul de 25 de ani în meciul cu macedonenii de la Rabotnicki Skopje.

În formula gândită de Șumudică, Lemnaru a făcut pereche în față cu Gafița, urmând ca în săptămâna care urmează să se decidă dacă va rămâne la Ploiești pentru restul campionatului.

Pe aceeași temă