Dinamo l-a vrut gratis pe Cherchez. Ce planuri avea Anghelache cu mijlocașul

Dinamo l-a vrut gratis pe Cherchez.** Ce planuri avea Anghelache cu mijlocașul

Telenovela Cherchez s-a încheiat luni seară, după o lună în care la Târgoviște s-a vorbit despre transferul anului, sume de ordinul zecilor de mii de euro și interesul antrenorilor de la Dinamo pentru mijlocașul de 23 de ani din Liga a III-a. Cristian Cherchez rămâne la Chindia, în condițiile în care Dinamo n-a vrut să ofere niciun leu pentru a-l transfera pe jucător, legat contractual de echipa târgovișteană până în vara lui 2015.

Fotbalistul a efectuat câteva antrenamente sub comanda lui Flavius Stoican și a participat la cantonamentul de la Marbella, unde nu a bifat însă decât puține minute în tricoul roș-alb.

Liga2.ro a aflat culisele unei mutări ratate și a pus cap la cap evenimentele din ultimele săptămâni. În realitate, Flavius Stoican nu l-a dorit niciodată la echipă pe Cristian Cherchez, pe care l-a folosit prea puțin și în perioada petrecută la Târgoviște. La acea vreme, presa dâmbovițeană și suporterii Chindiei l-au taxat pe Stoican pentru că nu l-a utilizat constant pe unul dintre cei mai talentați jucători târgovișteni.

Exclus din lot în noiembrie 2013, Cherchez a intrat în vizorul lui Constantin Anghelache, președintele lui Dinamo, un apropiat al fotbalului prahovean, care și-ar fi dorit să-l direcționeze spre Fortuna Poiana Câmpina, una dintre candidatele la promovarea în Liga a II-a. Anghelache a încercat manevra printr-un transfer direct la Dinamo, urmat, posibil, de un împrumut la Fortuna, însă acționarii clubului n-au fost de acord să plătească pentru un fotbalist pe care antrenorul nu și l-a dorit. Cum nici Chindia, nici FCM Târgoviște – club care deține jucătorul în co-proprietate și care solicită 50% dintr-un eventual transfer – nu au fost de acord să dea gratis jucătorul, Cherchez a rămas la Târgoviște.

Mugur Porumbacu, președintele Chindiei Târgoviște, nu a putut fi contactat în ultimele două zile pentru a oferi o poziție oficială pe marginea subiectului.

20.000 de euro ar fi cerut Chindia Târgoviște pe Cristian Cherchez

Articol scris de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă