Dina și Gane s-au împăcat, iar rezilierea nu s-a mai produs. „Și eu am exagerat, mai bine ne concentrăm pe rezultatele echipei”

Dina și Gane s-au împăcat, iar rezilierea nu s-a mai produs.**

Atacantul Mihai Dina s-a împăcat, luni, cu antrenorul Jerry Gane, iar managerul clubului CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, nu a activat rezilierea contractului, convenită zilele trecute.

„Am avut luni o discuție cu Jerry Gane și Lucian Munteanu, aveam rezilierea contractului făcută, dar am hotărât împreună că e mai bine să continuăm. Și eu am exagerat  și cred că acum e mai bine să ne concentrăm pe rezultatele echipei. Sunt sigur că am facut o alegere bună pentru ambele părți”, a spus Mihai Dina.

„Stabilisem că luăm decizia în privința rezilierii după jocul de la Târgoviște, dar Dina rămâne la Vâlcea. El a suportat sancțiunile conform regulamentului de ordine interioară, iar de marți revine la antrenamente”, a anunțat și managerul Lucian Munteanu.

Supărat că nu a fost titularizat de antrenorul Jerry Gane în ultimele două jocuri, Mihai Dina a făcut în urmă cu o săptămână o criză de nervi și a cerut rezilierea acordului cu CSM Râmnicu Vâlcea, după nici o lună petrecută în Zăvoi. Atacantul de 30 de ani era supărat că antrenorul nu-l folosește titular, deși așa a fost înțelegerea între ei atunci când l-a convins să vină la Vâlcea.

În cele patru etape cât au trecut până acum din campionatul Ligii 2, Mihai Dina a jucat doar 86 de minute în tricoul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, pe parcursul a doua meciuri, cu ASU Poli și CS Balotești. Sâmbătă, în deplasarea de la Chindia, Dina nu a fost inclus în lotul de 18.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă